Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a fost întrebat despre un eventual transfer al lui Ianis la FCSB: ”Antrenorul de acolo i-a dat mare încredere” :)

Nicolae Dică a fost întrebat despre un eventual transfer al lui Ianis la FCSB: ”Antrenorul de acolo i-a dat mare încredere” :)

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că Ianis Hagi este un jucător foarte interesant, care este în creştere, dar că timpul va decide dacă ar putea fi transferat de FCSB sau nu.

Gigi Becali l-a tot curtat pe Ianis Hagi în ultimul an, însă transferul este destul de dificil. Mai ales că Gică Hagi şi-ar dori ca fiul său să meargă la un club important din Occident, unde să poată să se dezvolte în continuare.

Întrebat despre un eventual transfer la FCSB, Nicolae Dică spune că Ianis Hagi este un jucător foarte interesant, cu multe calităţi şi a lăsat de înţeles că şi-ar dori să aibă un asemenea fotbalist în lot:

”Aţi văzut că are calităţi foarte bune, e jucător de viitor, a prins încredere în el, antrenorul i-a dat mare încredere şi cu siguranţă poate să devină unul dintre cei mai buni jucători români. Dacă va ajunge la Steaua, nu ştiu ce să vă spun, vom vedea în viitor”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicaianis hagifcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare