Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a plecat de la FCSB şi a declanşat atacurile. Cum l-a ironizat pe Denis Alibec :)

Nicolae Dică a plecat de la FCSB şi a declanşat atacurile. Cum l-a ironizat pe Denis Alibec :)

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică şi Denis Alibec s-au despărţit amândoi de FCSB. În perioada în care au lucrat însă împreună la formaţia lui Gigi Becali, cei doi au avut o relaţie tumultoasă, presărată chiar cu câteva incidente. Antrenorul este cel care l-a înlăturat pe atacant, după ce acesta a manifestat un comportament reprobabil.

S-a scris la acea vreme că înainte de partida cu Universitatea Craiova, Alibec l-a jignit grav pe tehnicianul de atunci al FCSB-ului, motiv pentru care Dică şi-a folosit autoritatea şi l-a scos imediat din lot.

După ce a plecat la Astra Giurgiu, fostul atacant de la echipa naţională n-a ratat ocazia să-l înţepe din nou pe fostul său antrenor: ”FCSB e un capitol încheiat, să facă ce vor ei acolo. Cât am lucrat cu Laurenţiu Reghecampf acolo, am jucat foarte bine. Nu puteţi spune că nu am jucat bine cu el” a reacţionat Alibec după un meci Astra - Poli Iaşi 1-1.

La Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit în exclusivitate despre relaţia sa cu Alibec în cadrul unei retrospective a anului recent încheiat: ”Eu am avut mare încredere în Alibec, pentru că îl ştiam foarte bine de când am venit. Primul jucător cu care am avut o discuţie înainte să începem noi pregătirea a fost Denis Alibec. Am văzut că s-a comentat foarte mult că antrenorul... Păi, Denis Alibec a jucat, nu antrenorul nu l-a lăsat să bage mingea în poartă” a explicat Dică, care apoi a continuat: ”Poate au fost momente când Bizonul trebuia să joace mai mult, dar aşa a fost decizia atunci. Şi politica clubului, pentru că şi clubul tot spera că el va juca bine şi că se vor lua bani mulţi pe el, pentru că s-au plătit bani mulţi pe el şi s-a sperat că el va veni într-o formă bună. Într-adevăr, a avut perioadă bună în cantonament, în Turcia, când s-a pregătit bine şi am crezut că o să poată să treacă peste momentul mai greu pe care-l avea” a mai spus Dică, invitat în studioul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicoale dicădenis alibecfcsbconflict dică - alibec 

viewscnt
Articole similare