Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a vorbit despre următorul amical. Ce le-a cerut tricolorilor: „Vreau mai mult pe faza ofensivă”

Nicolae Dică a vorbit despre următorul amical. Ce le-a cerut tricolorilor: „Vreau mai mult pe faza ofensivă”
Comentarii

Tricoloriii Under 23 pregătesc Jocurile Olimpice în Spania, acolo unde se află în perioada 31 mai – 9 iunie.

Nicolae Dică a vorbit despre următorul amical. Ce le-a cerut tricolorilor: „Vreau mai mult pe faza ofensivă”

Nicolae Dică pregăteşte naţionala U23 în Spania, unde tricolori vor mai disputa un amical cu Australia U23.

În precedentul test de pregătire cu Mexic U23, România a pierdut 1-0.

„Este foarte dificil acest lucru pentru că majoritatea jucătorilor vor veni din vacanţă, dar avem o perioadă de pregătire înainte să începem această olimpiadă. Pe 22 când vom avea noi primul joc, până atunci o să avem 3 săptămâni de pregătire şi sperăm să reuşim să mai luăm 1-2 jocuri amicale.  

Jucătorii cu care am venit în acest moment aici mulţi dintre ei nu fac parte din lotul pentru olimpiadă. Sunt jucători foarte tineri, jucători 2000-2002 născuţi, la care eu m-am gândit pentru campania următoare, cine va fi antrenor la echipa naţională de tineret să ştie că aceşti jucători au fost aici.



Am vrut ca jucătorii să nu aibe o vacanţă foarte lungă, să îi vedem pe jucătorii noi dacă pot face faţă la meciurile internaţionale la un nivel mai mare, ei fiind născuţi 2002-2001. Acesta a fost un obiectiv. Jucătorii pe care noi dorim să îi luăm la olimpiadă pe care îi avem în lot să vedem cum răspund la cerinţele noastre. Gândirea mea şi a lui Mirel este aceeşi despre fotbal.

„Dacă vom reuşi mâne seară să câştigăm cu Australia îi voi felicita pentru ceea ce au făcut în această perioadă în cantonament”

Eu sper să obţinem o victorie în meciul cu Australia. Am spus după meciul cu Mexic că băieţii au avut o atitudine foarte bună, sunt mulţumit de acest lucru, îmi doresc mai mult pe faza ofensivă, să facem mai multe lucruri în ultimii 25 metri. Dacă vom reuşi mâne seară să câştigăm cu Australia îi voi felicita pentru ceea ce au făcut în această perioadă în cantonament”, a declarat antrenorul Nicolae Dică.

Despre perioada din Spania a vorbit şi Marco Dulca, care visează la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Suntem prieteni de foarte mult timp, suntem colegi, dar nu contează, cine va merge la Tokyo trebuie să dea totul pentru România şi decizia finală va fi a antrenorului. La echipa naţională totdeauna au fost aşteptări foarte mari. Trebuie să ridicăm standardele”, a declarat Dulca, mijlocaşul Viitorului.

Afla mai multe despre: romania u23nicolae dicajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare