Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică aşteaptă un telefon de la Teja: ”Dacă are plăcerea vreodată să mă sune, are numărul”

Nicolae Dică aşteaptă un telefon de la Teja: ”Dacă are plăcerea vreodată să mă sune, are numărul”

Superliga

Comentarii

Relaţia dintre Nicolae Dică şi Teja s-a deteriorat vizibil după ce actualul antrenor al FCSB a pus jocurile slabe ale echipei din ultima vreme pe seama ”moştenirii” pe care a primit-o de la fostul principal.

Imediat după conferinţa de presă în care Teja făcea acele afirmaţii, Dică l-a contrat pe antrenorul FCSB spunând că statistica e de partea sa.

După partida cu Astra din campionat, câştigată cu 2-0 de către ”roş-albaştri”, Teja a venit cu lămuri şi a încercat să ne explice că de fapt vorbele sale au fost interpretate greşit.

Acum, Nicolae Dică spune că nu a apucat să discute cu antrenorul FCSB, dar aşteaptă telefon de la acesta.

”Nu, (aşteptai un telefon?) Nu, dacă are plăcerea vreodată să mă sune, are numărul meu de telefon, am mai vorbit la telefon. (vă cunoaşteti...) Da, v-am şi spus într-o emisiune că am încercat să-l ajut când nu avea echipă.

Am văzut apoi ce a spus el după jocul cu Astra, că s-a înţeles greşit şi să n-a vrut să spună treaba aia, dar el nu a explicat cum trebuie, dacă explica cum a spus după joc, da, înţelegeam şi eu ce a spus după meci.

Nu şi-a dat seama, e normal să spună că orice antrenor are filosofia lui, să vină cu ceva nou la echipă când o preia, dacă spunea că are o gândire, o filosofie, că îi trebuie timp să o impună, voi vedea ce se întâmplă în viitor, să spună că a găsit o echipă ofensivă, da, defensivă am spus şi eu, eu am spus că sunt probleme la echipă şi din cauza accidentărilor, suspendărilor, dar au fost probleme pe fază ofensivă, dacă spunea aşa, nu mai înţelegea ce am înţeles eu şi mai multă lume.

Dacă mă va suna, îi voi răspunde. (te aştepti să sune?) Ar fi ok dacă aş avea un dialog, dacă crede că am spus ceva greşit, poate să mă sune, nu am nicio problemă”, a spus Nicolae Dică în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicatejafcsb 

viewscnt
Articole similare