Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, despre negocierile cu Gigi Becali: ”Acest club mi-a oferit foarte multe”

Nicolae Dică, despre negocierile cu Gigi Becali: ”Acest club mi-a oferit foarte multe”

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică a dezvăluit de ce a acceptat să meargă la palatul lui Becali pentu a discuta despre preluarea FCSB-ului, în ciuda faptului că nu era interesat să plece de la echipa naţională.

Pe când FCSB-ul îşi căuta antrenor, după ce au picat negocierile cu Şumudică, Nicolae Dică era anunţat ca următorul tehnician al ”roş-albaştrilor”. Secundul naţionalei a mai ocupat banca tehnică a echipei lui Becali, dar, după ce nu a câştigat titlul, a fost nevoit să părăsească formaţia.

Apoi, la mai bine de doi ani de la plecare, Dică era dorit înapoi de Becali. Fostul decar al FCSB-ului mai căpătase experienţă în cadrul echipei naţionale, iar finanţatorul echipei din capitală era interesat să îl readucă pe banca tehnică a echipei sale.

De ce a negociat Dică cu Becali

Însă, Nicolae Dică nu era interesat de post, mergând la negocieri doar din respect faţă de omul şi clubul care i-au oferit atât de multe oportunităţi în carieră.

”M-am dus pentru că era normal să merg acolo, am petrecut un an şi jumătate ca antrenor acolo, cinci ani ca jucători, un an jumătate ca antrenor secund. Era normal să merg la o discuţie cu patronul Stelei (n.r. FCSB-ului) pentru că acest club mi-a oferit foarte multe şi ca jucători, şi ca antrenor şi mi s-a părut normal să merg la aceste discuţii”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicăfcsbgigi becaliechipa naţională 

viewscnt
Articole similare