Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, doar cuvinte de laudă despre performanţa reuşită de FC Argeş şi Andrei Prepeliţă: "Sper să câştige Cupa României" | EXCLUSIV

Nicolae Dică, doar cuvinte de laudă despre performanţa reuşită de FC Argeş şi Andrei Prepeliţă: "Sper să câştige Cupa României" | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

Nicolae Dică (41 de ani), fostul fotbalist şi antrenor de la FC Argeş, a vorbit într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport despre performanţa echipei din Trivale, care a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii 1 la al doilea an de la promovarea din divizia secundă.

Nicolae Dică, doar cuvinte de laudă despre performanţa reuşită de FC Argeş şi Andrei Prepeliţă: "Sper să câştige Cupa României" | EXCLUSIV

FC Argeş a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii 1 după o serie de rezultate foarte bune în sezonul regulat, cu victorii împotriva Farului, a FCSB şi a celor de la FC Botoşani. Contestat în trecut de primar şi de suporteri, antrenorul Andrei Prepeliţă a reuşit s-o califice în play-off pe FC Argeş, deşi a preluat echipa într-o situaţie foarte grea.

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Nicolae Dică, cel care a făcut primii paşi în fotbalul mare la FC Argeş şi a şi antrenat echipa din Trivale, a vorbit despre performanţa reuşită de "vulturi".

Nicolae Dică a spus că se bucură foarte mult pentru calificarea în play-off şi că speră ca echipa alb-violet să fie surpriza acestei faze a sezonului din Liga 1. Mai mult, Nicolae Dică mizează şi pe faptul că FC Argeş va câştiga Cupa României, piteştenii fiind în semifinalele competiţiei.

"Surpriza este FC Argeş, că a reuşit să intre în playoff. Mă bucur că au reuşit acest lucru că este echipa din oraşul meu, echipa mea de suflet unde am făcut primii paşi în fotbal şi mă bucur pentru ei că au reuşit să intre în playoff la al doilea an în Liga 1. După o pauză destul de lungă. Sper să câştige şi Cupa României pentru că sunt în semifinale şi mă bucur pentru ei.

Mi-aş dori că FC Argeş să fie surpriza playoff-ului, aşa văd lupta în doi în tre CFR şi Steaua (n.r. - FCSB)", a spus Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică l-a lăudat pe Andrei Prepeliţă pentru rezultatele avute de când a preluat-o pe FC Argeş. Ca şi Dică, Andrei Prepeliţă a crescut la FC Argeş şi acum a reuşit o performanţă importantă ca antrenor în Trivale: "(n.r. despre Prepeliţă) A avut rezultate foarte bune de când a preluat pe FC Argeş, mă bucur pentru el, pentru FC Argeş. Cu siguranţă va deveni un antrenor foarte bun", a mai spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică a antrenat şi el FC Argeş în perioada ianuarie 2016 - iunie 2017, când i-a promovat pe "Vulturi" din Liga 3 în Liga 2, apoi între iunie 2019 şi octombrie 2019. "Nic" a jucat pentru alb-violeţi între 2004 şi 2004, apoi a prins transferul la FCSB. Pentru FC Argeş, Nicolae Dică a strâns 88 de meciuri şi 34 de goluri.

Afla mai multe despre: nicolae dicafc argesandrei prepelita 

viewscnt
Articole similare