Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică după 3-3 cu Dinamo: "Nu reuşim să rezolvăm problema fazelor fixe şi nu înţeleg de ce!"

Nicolae Dică după 3-3 cu Dinamo: "Nu reuşim să rezolvăm problema fazelor fixe şi nu înţeleg de ce!"

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu Dinamo, în derby-ul etapei a doua a Ligii I. Antrenorul vicecampionilor a fost dezamăgit de rezultatul final al jocului de duminică seara.

Nicolae Dică, antrenorul FCSB s-a declarat dezamăgit de faptul că jucătorii săi repetă aceleaşi erori la fazele fixe: "Sunt nemulţumit că nu am câştigat pentru că am condus de trei ori şi am primit gol în minutul 90, din fază fixă. Din păcate nu reuşim să ne concentram la aceste faze şi nu înţeleg de ce. Nu reuşim să ne ţinem omul în marcaj, chiar dacă am schimbat faţă de anul trecut felul în care ne apărăm." a explicat Dică.

Tehnicianul roş-albaştrilor a simţit şi unde ar fi putut face echipa sa mai uşor diferenţa în marele derby: "Astăzi am marcat trei goluri, ne-am creat alte patru-cinci ocazii de gol şi cred eu că dacă luam mai multe acţiuni individuale pe cont propriu, puteam marca şi mai mult. În schimb, nu am fost concentraţi şi responsabili la acea fază fixă şi asta ne-a costat cele trei puncte". Dică a găsit totuşi şi o parte bună în rezultatul şi jocul de duminică: "Partea bună este că am reuşit să conducem şi cred că trebuie să avem încredere mai mare in noi."

Pentru FCSB, remiza cu Dinamo din etapa a doua a însemnat abia primul punct după primele două runde din Liga 1. Dar Nicolae Dică spune că este abia începutul sezonului: "Un punct în două etape este foarte puţin, dar campionatul este strâns, până la urmă este doar inceputul sezonului!". Despre eroul FCSB-ului din derby, antrenorul spune: "Florinel a jucat şi anul tercut, iar astăzi a intrat şi a făcut un meci foarte bun. El ştie ce vreau de la el şi ştie ce are de făcut. Dacă va asculta şi va fi cuminte am încredere în el că va deveni un jucător de mare valoare" a adăugat tehnicianul în vârstă de 38 de ani.

Dică aşteaptă returul cu Rudar din Europa League şi anunţă că va încerca să ruleze lotul şi în perioada următoare: "Avem un retur cu Rudar în faţă, nu ne gândim la turul următor. Trebuie să reglăm erorile de pe faza defensivă şi să încercăm să nu le mai facem. Trebuie să gândesc bine această perioadă, pentru că după acest meci urmează la 4 zile un alt meci în campionat şi apoi din nou Europa League. Trebuie rulat lotul, avem nevoie de toţi jucătorii" a încheiat antrenorul FCSB.
 

Afla mai multe despre: dicafcsb 

viewscnt
Articole similare