Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, după eşecul usturător cu Sepsi: ”Nu, nu-mi vine să cred!” Ce le-a reproşat jucătorilor şi ce spune despre accidentări

Nicolae Dică, după eşecul usturător cu Sepsi: ”Nu, nu-mi vine să cred!” Ce le-a reproşat jucătorilor şi ce spune despre accidentări

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut surprinzător cu 4-2 la Sfântu Gheorghe şi CFR Cluj s-a distanţat la cinci puncte în fruntea clasamentului. Nicolae Dică spune că principala problemă a fost atitudinea jucătorilor, care s-au speriat de terenul îngheţat.

Sepsi a produs una dintre marile surprize ale campionatului. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a câştigat cu 4-2 în faţa FCSB-ului. Nicolae Dică a explicat ce s-a întâmplat:

”Nu, nu îmi vine să cred. Ştiam că va fi un meci greu aici, un meci de luptă, mai ales prin prisma terenului îngheţat, a frigului de afară. Noi în prima repriză am intrat cu gândul că terenul e îngheţat, cum să jucăm noi pe un asemenea teren... Vă daţi seama. Şi asta ne-a costat. Trebuia de  la început să intrăm cu atitudine bună şi să câştigăm. Din păcate nu s-a întâmplat acest lucru. Deşi le-am spus jucătorilor în vestiar înainte de meci înainte să înceapă jocul, nu are importanţă terenul, frigul de afară. Că e iarnă, că e soare, că plouă, că ninge, trebuie să jucăm cu aceeaşi atitudine”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Antrenorul FCSB-ului spune că va lua o decizie în privinţa lotului, inclusiv în cazul lui Rusescu, abia după ultimul meci din acest an: ”Deocamdată, mai avem meciuri de jucat până pe 22 decembrie, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Până la meciul cu CFR mai avem două meciuri foarte grele, cu Viitorul şi cu FC Botoşani. Orice ar fi, meciul cu CFR este important”.

Pe lângă rezultat, Dică a avut probleme şi cu accidentările: ”Vom vedea dacă Teixeira şi Man au accidentări grave. Bine, la Man s-ar putea să nu fie grav”.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1sepsi 

viewscnt
Articole similare