Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică este pregătit să conducă naţională în absenţa lui Rădoi: „Îmi asum, sunt obişnuit cu presiunea şi ştiam în ce mă bag”

Nicolae Dică este pregătit să conducă naţională în absenţa lui Rădoi: „Îmi asum, sunt obişnuit cu presiunea şi ştiam în ce mă bag”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a primit o lovitură importantă înaintea debutului tricolorilor în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Mirel Rădoi, selecţionerul primei reprezentative, a fost testat pozitiv cu Coronavirus şi va lipsi de pe bancă la primul meci, cu Macedonia de Nord.
În cazul în care Mirel Rădoi nu se va vindeca până la meciul cu Macedonia de Nord din 25 martie, România va fi condusă de Nicolae Dică, secundul lui, şi staff-ul.
Are virusul dar nu ştie de când. Este ok, se simte bine. Nu are simptome momentan deloc. Este o perioada mai aşa dar va face un test şi după vom vedea. Dacă va avea două teste negative va putea să vină la echipa naţională. Poate să stea la meciul cu Macedonia pe banca dar doar să aibă 2 teste negative consecutive. Eu şi staff-ul vom conduce echipa, aşa este normal. Presiune mare a fost mereu pe mine, când am venit lângă Mirel am ştiu ce mă aşteaptă şi mereu mi-am asumat. Când am avut rezultate negative şi eu am răspuns. Vom comunica cu Mirel zi de zi, nu se pune problema. Într-adevăr când este Mirel acolo e altceva, noi sperăm că acest lucru, faptul că lipseşte, să se simtă cât mai puţin”, a declarat Dică în direct la Telekom Sport 1.
„Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieşit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi pentru FRF.ro.
Rădoi a făcut vaccinul Pfizer şi urma să primească rapelul în câteva zile. 
 

Afla mai multe despre: nicolae dicanationala romanieimirel radoi 

viewscnt
Articole similare