Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică: ”Eu am văzut un joc frumos, spectaculos, am făcut un meci bun!” De ce a început cu Budescu rezervă

Nicolae Dică: ”Eu am văzut un joc frumos, spectaculos, am făcut un meci bun!” De ce a început cu Budescu rezervă

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că a rămas încântat de felul în care jucătorii săi au evoluat în victoria cu 1-0 în faţa Craiovei. FCSB a câştigat însă după un meci slab.

Nicolae Dică este în aceeaşi idee cu patronul, cel care a declarat că meciul cu Craiova a fost cel mai bun din 2018. Jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică au avut o evoluţie slabă, dar Dică susţine contrariul:

”Eu am văzut un joc frumos, un joc pe contre. Un joc în care şi cei de la Craiova puteau să câştige, şi noi. A fost un meci spectaculos şi am făcut un meci bun. Am întâlnit o echipă foarte bine astăzi, Craiova, care a jucat în faţa a 30.000 de suporteri, n-a fost uşor. Din păcate, nu am putut să oprim acele contraatacuri, deoarece ştiam că Craiova este foarte periculoasă pe tranziţia pozitivă”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Antrenorul FCSB-ului a explicat şi motivul pentru care a făcut târziu schimbările, dar şi de ce a început cu Budescu rezervă: ”Ceea ce am pregătit, băieţii au făcut în prima repriză şi am văzut că este OK şi de-asta nu am schimbat. Şi tactic am făcut acest lucru, deoarece ei jucau 4-3-3, aveam nevoie de al doilea vârf să coboare. Aveam nevoie de un jucător să-i blocheze pe unul dintre cei doi mijlocaşi ai Craiovei. Apoi, l-am băgat pe Budi pe parcurs, pentru că el poate să facă diferenţa. Trebuie să avem încredere în continuare, trebuie să tragem de şansele pe care le avem. Sperăm ca în ultima etapă Viitorul să facă un rezultat bun şi noi să câştigăm cu Astra”, a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: fcsbcs u craiovaliga 1nicolae dica 

viewscnt
Articole similare