Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, exasperat de problemele de la FCSB: ”Nu credeam că o să avem un asemenea ghinion”. Ce discuţie a avut cu Becali

Nicolae Dică, exasperat de problemele de la FCSB: ”Nu credeam că o să avem un asemenea ghinion”. Ce discuţie a avut cu Becali

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Voluntari, dar Dică nu se poate bucura prea mult. Bogdan Planic s-a accidentat şi problemele din defensiva roş-albaştrilor sunt de-a dreptul incredibile.

”Sunt mulţumit că am reuşit să câştigăm jocul, am avut o atitudine bună în această seară. Am făcut o partidă bună. Singurul lucru care mă deranjează este că după ce am avut avantaj ne-am retras puţin, dar acest lucru nu a durat mult şi am reuşit să marcăm şi golul doi.

Am făcut foarte multe schimbări, acum a venit şi accidentarea lui Planic. E bine însă că am câştigat şi că suntem pe primul loc. Aveam nevoie de victoria asta.

Avem trei fundaşi stânga de meserie în lot. Doi sunt accidentaţi, unul a fost suspendat. Avem ghinionul că jucătorii accidentaţi sunt mulţi din linia de apărare. Nu ne gândeam la începutul sezonului că putem avea ghinionul ăsta.

Eu conduc totul în vestiar şi pe teren. Nu am nicio problemă cu jucătorii, ei fac tot ceea ce le cer. Am vorbit ieri cu domnul Becali, dar nu despre echipa de start. I-am zis ce idei am şi cam atât”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsbaccidentari,  

viewscnt
Articole similare