Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică i-a decis poziţia lui Octavian Popescu la FCSB: ”O spun acum! Va fi şi mai bun decât a fost”

Nicolae Dică i-a decis poziţia lui Octavian Popescu la FCSB: ”O spun acum! Va fi şi mai bun decât a fost”

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu traversează o perioadă dificilă la FCSB.

Nicolae Dică i-a decis poziţia lui Octavian Popescu la FCSB: ”O spun acum! Va fi şi mai bun decât a fost”

Octavian Popescu a pierdut echipa de start a FCSB-ului, după ce jucătorul nu a mai marcat şi nici nu a mai oferit pase decisive. Tânărul jucător trece printr-un moment slab de formă, care ridică semne de întrebare la echipa FCSB.

Nicolae Dică face tot posibilul pentru a sări în ajutorul lui Tavi Popescu. Antrenorul a anunţat, de asemenea, în ce zonă va juca tânărul jucător la FCSB, după ce mijlocaşul a fost folosit pe mai multe posturi în ultimele meciuri.

„Aţi urmărit ultimele 7-8 jocuri unde a jucat Tavi Popescu? Când am venit la Steaua, în viziunea mea, putea să joace decar. Apoi am zis să joace ofensiv în partea stângă, unde el mai făcut-o anul trecut. OK, dacă tu crezi că în partea stângă te simţi cel mai bine, acolo vei juca. Dar nu cred că asta poate să fie o mare problemă pentru un jucător.

Din punctul meu de vedere, şi o spun acum, Tavi Popescu va fi un jucător de zonă centrală. El va fi şi mai bun decât a fost, asta cred eu. Este un jucător de mare calitate, foarte tânăr, a arătat calităţi anul trecut. Depinde doar de el, nu de antrenor. Îl mai învăţ eu pe Tavi Popescu acum să dribleze? El ştie deja să dribleze, a arătat-o.

(n.red. după cartonaşul roşu cu UTA Arad) Era supărat, nu merita să ia acel cartonaş galben. Este bine, este OK. La Arad a făcut un joc bun, în campionat cu UTA a avut ocazii de a marca. Trebuie să avem răbdare cu el, pentru că este un jucător tânăr. Dar trebuie să-l încurajăm şi noi, cei din afară, să încercăm să fim pozitivi. Să nu-i dăm mereu în cap”, a declarat Nicolae Dică în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sepsi.

Patru milioane de euro este cota lui Popescu. Internaţionalul român a jucat în 23 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile, dar nu a reuşit să marcheze! 

Omul care l-a descoperit pe Octavian Popescu ştie de ce nu se mai impune jucătorul la FCSB: ”Tavi este jucător de ultimă pasă!”

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsboctavian popescu 

viewscnt
Articole similare