Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică îl pune în gardă pe Gâlcă după numirea sa la Universitatea Craiova: „Nu m-ar mira să se întâmple asta!” | EXCLUSIV

Nicolae Dică îl pune în gardă pe Gâlcă după numirea sa la Universitatea Craiova: „Nu m-ar mira să se întâmple asta!” | EXCLUSIV
Comentarii

Nicolae Dică a analizat mutarea celor de la Universitatea Craiova de a-l pune antrenor principal pe Costel Gâlcă.

Nicolae Dică, avertisment pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova

Prezent în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a analizat obiectivul lui Gâlcă la echipa lui Mihai Rotaru în acest sezon. Nick consideră că oltenii au prenteţii mari la locul 2 în Superligă şi se teme că Gâlcă ar putea fi dat afară în cazul în care nu reuşeşte să-şi îndeplinească acest obiectiv.

„Este clar că în momentul ăsta s-a gândit că trebuie să termine pe locul 2, nu ştiu dacă are asta în contract, să prindă locul 2 în 6 etape. Dar când vii acolo trebuie să iei locul 2, eşti la egalitate cu CFR. Va juca un meci foarte important la Sepsi, dacă se impune acolo, Craiova are şanse la locul 2.

În România se poate întâmpla orice, să nu cumva să aibă o clauză să termine pe locul 2 după astea 6 etape. Dacă nu reuşeşte, nu m-ar mira să îi rezilieze contractul.

Ar fi bine totuşi măcar să aibă clauză de 500.000 de euro. Eu am suferit că nu am avut clauză, de multe ori am renunţat şi eu. Mi-am promis mie că nu voi mai avea clauză mică şi că nu voi mai pleca”, a declarat Nicolae Dică în direct la Orange Sport.

Ioan Andone, convins de numirea antrenorului în Superligă: „Ştie ce vrea!”

Patronul oltenilor a luat o decizie radicală după înfrângerea suferită în derby-ul cu FCSB. A renunţat la Ivaylo Petev şi a venit cu o soluţie nouă, care a făcut valuri în fotbalul românesc. Mihai Rotaru a reuşit să-l convingă pe Costel Gâlcă să accepte oferta, fiind astfel responsabil pentru îndeplinirea obiectivelor clubului.

Ioan Andone a fost întrebat pe marginea acestui subiect şi consideră că venirea lui Gâlcă la Craiova nu este o veste excelentă doar pentru formaţia din Bănie, ci şi pentru fotbalul românesc.

„Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului românesc, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum!”, a declarat Ioan Andone.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicacostel galcauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare