Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică l-a băgat în şedinţă pe Bălaşa după ce fundaşul a fost criticat de patron: ”E normal să mai vină un fundaş central”

Nicolae Dică l-a băgat în şedinţă pe Bălaşa după ce fundaşul a fost criticat de patron: ”E normal să mai vină un fundaş central”
Comentarii

Nicolae Dică spune că a avut o discuţie cu Mihai Bălaşa în care a încercat să-i explice că n-ar trebui să se lase afectat de criticile patronului. Zilele trecute, Gigi Becali a declarat că ”tremură” de fiecare dată când Bălaşa este la minge.

Mihai Bălaşa a intrat şi el pe lista cu jucătorii criticaţi de Gigi Becali. Patronul FCSB spune că va transfera neapărat un fundaş central, care va juca în locul lui Mihai Bălaşa. Omul de afaceri s-a arătat nemulţumit de forma lui Bălaşa şi a declarat că-l bănuieşte că are o viaţă extrasportivă agitată.

Declaraţiile au venit înainte de turul cu Hajduk Split şi Nicolae Dică a încercat acum să-i ridice moralul jucătorului său, mai ales că n-are prea multe variante în apărare:

”Am avut o discuţie chiar azi cu Bălaşa, i-am explicat ceea ce-mi doresc de la el, am mare încredere în el, e un jucător care ne-a ajutat foarte mult anul trecut. Deci nu trebuie să simtă nicio problemă, pentru că  e normal să mai vină un fundaş central, pentru că avem doar doi fundaşi centrali şi trebuie să avem concurenţă pe acea poziţie”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: mihai balasanicolae dicaeuropa leaguehajduk splitgigi becali 

viewscnt
Articole similare