Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică l-a refuzat pe Gigi Becali! Anunţ de ultimă oră: "Nu pot să vin acum". Cine se ocupă de FCSB acum

Nicolae Dică l-a refuzat pe Gigi Becali! Anunţ de ultimă oră: "Nu pot să vin acum". Cine se ocupă de FCSB acum

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că secundul naţionalei României, Nicolae Dică, nu i-a putut accepta oferta făcută pentru banca echipei. Omul de afaceri a spus că tot Toni Petrea se va ocupa de echipă, pentru moment.

Continuă cătuările pentru un nou antrenor la FCSB. Gigi Becali a primit refuzuri pe bandă rulantă până în acest moment. Prima variantă, Marius Şumudică, nu s-a înţeles cu el în privinţa anumitor detalii despre staff-ul tehnic, în timp ce Nicolae Dică nu a putut pleca de la naţională. 

Gigi Becali, refuzat şi de Nicolae Dică la FCSB

Lucrurile la FCSB se schimbă de la o oră la alta. După ce joi dimineaţa s-a negociat cu Marius Şumudică, spre seară a apărut varianta Nicolae Dică. Nici până la această oră vicecampioana nu are antrenor. 

„Am vorbit cu Dică, dar nu am negociat. Mi-a zis «nea Gigi, nu pot să vin acum». Sunt băgat cu Mirel în treaba asta, nu pot să vin. Are şi clauză de reziliere. 

Nu ştiu nimic la ora asta. Îl avem antrenor pe Toni Petrea, apoi avem o săptămână, două şi o să vedem. Atunci avem nevoie, când se reuneşte lotul. Nu mai fac ca înainte, totul repede. Aştept să mă lumineze Domnul. Ce Prepeliţă? A antrenat el ceva? La retrogradare, acolo”, a spus Gigi Becali, conform Gazetei Sporturilor

Astfel, Toni Petrea continuă la echipa mare, pentru o perioadă, după ce refuzat prelungirea contractului, varianta anunţată de cele două părţi. 

Conform informaţiilor Telekom Sport, fostul principal de la FCSB va fi retrogradat la FCSB 2, acolo unde îi ia locul lui Bogdan Vintilă, cel care nu a ascultat ordinele conducătorilor din club. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicamarius sumudicafcsbantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare