Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, mândru de jucătorii FCSB premiaţi la Gala Fotbalului Românesc! ”Mă bucur pentru ei!"

Nicolae Dică, mândru de jucătorii FCSB premiaţi la Gala Fotbalului Românesc! ”Mă bucur pentru ei!"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a susţinut astăzi o conferinţă de presă înaintea meciului de campionat, de la Sfântul Gheorghe, cu Sepsi. Antrenorul a vorbit şi despre premiile obţinute de fotbaliştii săi la Gala Fotbalului Românesc.

Olimpiu Moruţan, Dennis Man şi Bogdan Planic sunt jucătorii de la FCSB care au fost premiaţi la Gala Fotbalului Românesc. Cel mai bun tânăr jucător, cel mai bun mijlocaş şi cel mai bun stranier al anului au fost distincţiile fotbaliştilor lui Dică. ”Mă bucur că jucătorii noştri au fost premiaţi, dar tonus trebuie să aibă mereu, la fiecare joc, indiferent ce se întâmplă. Este bine că au luat premii şi sper ca în anii următori să fie cât mai mulţi”, a spus tehnicianul roş-albaştrilor.

Nicolae Dică a vorbit şi despre meciul extrem de important pe care îl va disputa mâine, la Sfântul Gheorghe. Dică este conştient de forţa celor de la Sepsi şi de modul în care aceştia se motivează: ”Adversarii se motivează întotdeauna în plus când joacă împotriva noastră, mai ales acum că întâlnim o echipă care îşi doreşte să se califice în play-off în acest sezon. Suntem într-o perioadă bună, în ultimele cinci etape am reuşit meciuri bune şi sper să câştigăm toate meciurile rămase de disputat”.

Lui Harlem Gnohere îi expiră suspendarea de două etape primită după ce a văzut direct cartonaşul roşu în derby-ul cu Dinamo. Francezul nu a putut evolua în meciurile cu Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş, însă este foarte probabil ca Dică să îl titularizeze la Sfântul Gheorghe. ”Gnohere este un jucător important pentru noi, un atacant veritabil, un număr 9 şi sper să ne ajute mâine seară”.

Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB se joacă miercuri, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1.

 

Sepsi - FCSB, miercuri, 20:00, Telekom Sport 1

ACUM LIVE VIDEO | Conferinţa de presă ţinută de FCSB înainte de partida cu Sepsi! "MM Stoica se simte dezgustat!" Cine ar fi trebuit, de fapt, să câştige Balonul de Aur: "E blasfemie să nu-i dai trofeul" ---> http://bit.ly/2UeYZ8O EXCLUSIV | Standard, interesată de încă un român. Răzvan Marin confirmă: ”M-au întrebat de el!” Reacţia directorului sportiv al belgienilor ---> http://bit.ly/2rlR1NU VIDEO | "Ce zici, Horia, accepţi?" Tecău, pus în dificultate de Halep şi Begu: a început să transpire! "Vezi că totul e înregistrat" :) ---> http://bit.ly/2EbBJnb

Posted by Telekom Sport Romania on Tuesday, December 4, 2018

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: nicolae dicăfotbaliştigala fotbalului românescpremiaţisfântul gheorghesepsiantrenorolimpiu moruţandennis manbogdan planicjoctonusadversarimotivaregnoheretelekom sport 

viewscnt
Articole similare