Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, primele concluzii după înfrângerea CFR-ului: "Trebuie să fie un semnal de alarmă pentru tot fotbalul românesc"

Nicolae Dică, primele concluzii după înfrângerea CFR-ului: "Trebuie să fie un semnal de alarmă pentru tot fotbalul românesc"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, a tras primele concluzii după meciul pierdut de CFR Cluj în turul 2 al Ligii Campionilor, 0-1, cu Malmo şi le transmite un mesaj atât jucătorilor lui, cât şi celorlalte echipe angrenate în cupele europene.

"Înfrângerea CFR-ului trebuie să fie un semnal de alarmă pentru tot fotbalul românesc, nu doar pentru noi. Trebuie să muncim mai mult, să avem încredere în noi că putem avea rezultate şi în Europa. Dacă vom continua să nu ajungem în grupe şi să ne oprim în tururile preliminare, va fi tot mai greu să ajungem până în grupe. Steaua e una din echipele care au reuşit an de an să facă performanţă în Europa şi au mai fost alte echipe din când în când", a spus Dică la conferinţa de presă dinaintea meciului cu NK Rudar din turul al doilea UEFA Europa League. 
 
Totuşi, tehnicianul în vârstă de 38 de ani este încrezător în şansele fostei sale echipe şi crede că ardelenii pot schimba soarta calificării la meciul din Suedia. "Eu cred că se poate întâmpla orice în retur, dacă vor avea mai mult curaj şi o altă atitudine. Cred că pot întoarce rezultatul din tur. Trebuie să spere"
 
Ca jucător, Nicolae Dică a evoluat pentru CFR Cluj un retur de campionat, în 2010, suficient pentru a îşi trece în palmares un campionat şi o Cupă a României cu "feroviarii". 

Afla mai multe despre: nicolae dicacfr clujmalmofcsbliga campioniloreuropa leaguecalificare 

viewscnt
Articole similare