Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică pune presiune pe ”tricolori” înainte de Jocurile Olimpice: ”Am încredere în lot că vom putea obţine o medalie”

Nicolae Dică pune presiune pe ”tricolori” înainte de Jocurile Olimpice: ”Am încredere în lot că vom putea obţine o medalie”
Comentarii

Aflat în cantonamentul preolimpic cu România U23, în absenţa lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică a discutat cu presa înainte primului dintre cele două meciuri amicale programate, cu Mexic.

”Tricolorii” se pregătesc pentru Jocurile Olimpice în Spania, la Marbella, unde Nicolae Dică supervizează un stagiu de pregătire cu naţionala U23. Secundul lui Rădoi de la selecţionata noastră mare este la conducerea cantonamentului întrucât şi echipa de seniori a României dispută meciuri în aceeaşi perioadă.

Iar vorbind înainte de primul dintre cele două meciuri amicale programate în Spania, Dică s-a arătat încrezător în selecţionata noastră. Fostul ”tricolor” a declarat că, deşi turneul nu va fi unul uşor, este încrezător că naţionala noastră poate obţine o medalie.

Nicolae Dică pune presiune pe ”tricolori” înainte de Jocurile Olimpice

”Sută la sută am încredere în lotul pe care îl vom face la Olimpiadă şi cred că vom putea obţine o medalie. Va fi foarte important pentru noi. Nu va fi uşor, pentru că sunt echipe foarte bune. Chiar şi meciurile noastre cu Mexic şi cu Australia... două echipe calificate la Olimpiadă.

Ne aşteaptă două meciuri foarte bune de pregătire înaintea Olimpiadei, mai ales Mexic, care a venit cu 90% dintre jucătorii care vor merge la Olimpiadă. O echipă cu jucători tehnici, mai ales de la mijloc în sus, cu jucători de calitate. Nu va fi uşor să obţinem o medalie, dar avem încredere că putem face acest lucru”, a declarat Nicolae Dică.

România U23 va juca două meciuri de pregătire înaintea turneului final, împotriva Mexicului, sambătă 5.06, de la ora 21 şi împotriva Australiei, marţi 8.06, de la ora 14. Cele două partide vor fi transmise în direct, pe Prima TV.

VIDEO | Conferinţă Mirel Rădoi după eşecul cu Georgia

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia u23nicolae dicăjocurile olimpiceromânia mexiccantonament preolimpic românia 

viewscnt
Articole similare