Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, reacţie nervoasă la conferinţa de presă. Întrebarea care l-a scos din sărite: ”Ce înseamnă asta?”

Nicolae Dică, reacţie nervoasă la conferinţa de presă. Întrebarea care l-a scos din sărite: ”Ce înseamnă asta?”

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB joacă joi, de la 21:300, unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon, prima manşă a play-off-ului Europa League, cu Rapid Viena. Nicolae Dică spune că s-ar mulţumi să plece măcar cu un egal cu goluri. Antrenorul FCSB-ului a avut o izbucnire nervoasă în momentul în care a fost întrebat dacă va trimite în teren o echipă ofensivă.

Joi seară urmează un nou examen pentru Nicolae Dică. Adversară îi va fi Rapid Viena, o echipă care s-a calificat în play-off după ce a trecut cu 6-1 la general de Slovan Bratislava. Nicolae Dică spune că jucătorii săi vor încerca să câştige, dar ar fi bun şi un egal cu goluri.  Antrenorul FCSB-ului susţine că i-a studiat atent pe cei de la Rapid Viena, l-a remarcat pe Andrei Ivan şi spune că au un stil foarte diferit faţă de Hajduk Split:

”O partidă foarte importantă pentru noi, întâlnim un adversar foarte bun. Jucăm pentru calificarea în grupele Europa League, trebuie să fim pregătiţi, motivaţi, pentru ca mâine seară să scoatem un rezultat pozitiv. (n.r. întrebat dacă e un avantaj că joacă primul meci în deplasare) Dacă va fi un avantaj, vom vedea după cele două jocuri. Înainte de toate, ne dorim un rezultat pozitiv, adică să câştigăm jocul sau un egal cu goluri marcate.

Cei de la Rapid Viena, din punctul meu de vedere, sunt o echipă foarte bună, o echipă de viteză, care de la mijloc în sus au jucători care pot face diferenţa. Defensiv, au şi ei probleme şi sper să reuşim să marcăm din ocaziile pe care le vom avea.



Ivan ştie echipa, ştie fotbalul românesc. De când a venit la Rapid Viena a jucat foarte bine. Este un jucător de calitate, de viteză, care, dacă va juca, trebuie să fim foarte atenţi la el. O să vedem dacă va fi un avantaj sau nu ce le-a spus (n.r. celor de la Rapid) el despre Steaua. Eu consider că ambele echipe avem şanse egale de calificare.

Este diferenţă mare între Rapid Viena şi Hajduk Split, mă refer ca joc. Cei de la Hajduk erau o echipă de talie, o echipă care joacă cu minge lungă. În schimb, cei de la Rapid Viena au jucători de calitate, le place să ţină mingea şi va fi alt meci mâine seară”,
a declarat Nicolae Dică în conferinţa de presă.

Pe final, Nicolae Dică a fost întrebat dacă va trimite în teren o echipă ofensivă. Întrebarea l-a deranjat şi a urmat o izbucnire: ”Ce înseamnă o echipă mai ofensivă? În Europa, am jucat 4 meciuri, am marcat 8 goluri şi am primit unul singur. În campionat, am marcat 12 goluri şi am primit 5. (n.r. ridică şi mai mult tonul) Nu suntem o echipă ofensivă că am marcat 8 goluri în 4 meciuri? Dacă marcam 4 goluri în 4 meciuri, ok... Suntem defensivi, am marcat 8 goluri...”

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbeuropa leaguerapid viena 

viewscnt
Articole similare