Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică rupe tăcerea despre accidentarea lui Florinel Coman! Ce a auzit Victor Becali şi ce s-a întâmplat: "Am fi văzut la antrenamente"

Nicolae Dică rupe tăcerea despre accidentarea lui Florinel Coman! Ce a auzit Victor Becali şi ce s-a întâmplat: "Am fi văzut la antrenamente"

Echipa națională

Comentarii

Florinel Coman s-a accidentat după doar şapte minute din meciul România - Macedonia de Nord, scor 3-2. Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a susţinut că staff-ul nu a avut niciun indiciu că fotbalistul de la FCSB ar avea vreo problemă.

Nicolae Dică, despre accidentarea lui Florinel Coman la naţională

Nici FCSB, nici Florinel Coman, nu au anunţat FRF că fotbalistul avusese o problemă cu două săptămani înainte, iar din cauza lipsei de comunicare s-a ajuns la situaţia ca jucătorul să lipsească până la finalul sezonului.

Sezonul s-a terminat pentru Florinel Coman, care stă pe tuşă două luni. Fotbalistul de la FCSB a ieşit după nici 10 minute din meciul cu Macedonia de Nord, iar Nicolae Dică a vorbit despre ce s-a întâmplat în cadrul naţionalei. 

"El era dinainte accidentat, de la echipa de club. Avea o accidentare dinainte. Nu l-am accidentat noi, avea unele probleme. A jucat la echipă şi au apărut problemele la meciul cu Macedonia de Nord. La naţională nu a făcut nicio testare medicală. Nu era accidentat, nu am ştiut că are probleme. A jucat în campionat, a jucat ok, iar noi nu aveam de un şti că el are o problemă. 

El era ok, se antrena normal. A avut-o înainte cu două, trei săptămâni problema. S-a antrenat zilnic la naţională. Dacă ştim că un jucător nu e apt 100%, nu-l chemăm la naţională. Putea avea accidentarea şi după meciurile noastre. El, când a venit, nu avea nicio problemă. Noi am fi văzut şi la antrenamente", a declarat secundul naţionalei României pentru Telekom Sport. 

Ce a auzit Victor Becali şi reacţia FRF

„Am auzit de la cineva că la naţională s-a antrenat pe sintetic! Nu e normal. Ca un fotbalist profesionist să se antreneze pe sintetic e mai complicat. Te antrenezi pe ce joci. Îmi cer scuze dacă nu e aşa, dar aşa am auzit”, a declarat Victor Becali, pentru Fanatik.

Biroul de Presă al FRF dezminte acuzaţia făcută de Becali şi a ţinut să precizeze că Mirel Rădoi nu a condus nici un antrenament pe sintetic.

 

 

Afla mai multe despre: florinel comannicolae dicavictor becali 

viewscnt
Articole similare