Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică sare în apărarea lui Colţescu: ”Nu cred că a vrut să jignească” Cum a procedat când a fost jignit în străinătate şi ce spune despre grupa României

Nicolae Dică sare în apărarea lui Colţescu: ”Nu cred că a vrut să jignească” Cum a procedat când a fost jignit în străinătate şi ce spune despre grupa României
Comentarii

Fostul internaţional, Nicolae Dică, actualmente secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională, a vorbit despre şansele României de calificare la Cupa Mondială, dar şi despre subiectul Sebastian Colţescu.

Nicolae Dică a comentat grupa din care România va încerca să se califice pentru a ajunge la Cupa Mondială din Qatar: ”Este o grupă interesantă, unde Germania este marea favorită şi noi celelate echipe vom încerca să scoatem cât mai multe puncte. Avem şansa noastră şi trebuie să profităm de ea” a spus Dică, pentru Telekom Sport.

România se va duela din nou în această grupă cu Islanda: ”O să jucăm tur retur o să fie altceva, o parte din jucătorii lor s-au retras sau urma să se retragă, din ce informaţii am eu. Cu siguranţă jocurile vor fi altfel. Dar în afara de ei şi Macedonia de Nord zic eu că este o echipă bună cu jucători interesanţi, o echipă calificată la campionatul european” a explicat secundul lui Mirel Rădoi de la echipa naţională.

Firesc, Nicolae Dică nu a putut ocoli ”subiectul Sebastian Colţescu”. Fostul internaţionl crede că arbitrul român nu a avut nicio intenţie să jignească şi a vorbit despre experienţele sale din străinătate, cu episoade similare: ”Ceea ce s-a întâmplat aseară la meciul lui PSG cred că s-a exagerat prea mult. Cred că arbitrul Colţescu nu s-a gândit nicio secundă să jignească un jucător sau un antrenor. Doar că i-a scăpat şi asta cred că a fost o discuţie între el şi Haţegan. Eu când am jucat în străinătate, m-am confruntat cu astfel de ieşiri.  Pentru că ştiţi şi voi foarte bine cum suntem văzuţi în Europa şi m-am lovit de treaba asta, dar nu, nu că nu m-a deranjat, dar eram şi eu cel care răspundeam atunci când eram numit într-un anumit fel.” a mai spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare