Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, savuros despre situaţia de la FCSB. Replica cu care fostul antrenor al "roş-albaştrilor" a stârnit hohote de râs în direct

Nicolae Dică, savuros despre situaţia de la FCSB. Replica cu care fostul antrenor al "roş-albaştrilor" a stârnit hohote de râs în direct

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică se consideră, mai în glumă, mai în serios, un adevărat erou pentru că a rezistat un an şi jumătate ca tehnician al FCSB-ului.

Actualul antrenor al echipei FC Argeş crede că Bogdan Andone a avut şi ghinion în scurtul mandat pe banca FCSB-ului.

"Unui antrenor, când îi aduci jucători - şi au fost aduşi ceva jucători în această vară - trebuie să îi dai timp. Dar cred că Bogdan nu a avut nici şansa acestor rezultate pozitive pe începerea acestui campionat şi a unui joc mai bun, ca să aibă mai mult timp la dispoziţie. Şi cred că de asta a şi decis el să plece. Dacă el reuşea să câştige cu Botoşani, chiar dacă nu făcea un joc bun, şi reuşea să obţină această calificare cu Alashkert, cred că nu pleca.

Înseamnă că eu am fost erou că am rezistat un an şi jumătate. Acum probabil că apreciază şi rezultatele pe care le-am avut, că am stat acolo un an şi jumătate şi am făcut ceva rezultate. În afară că am pierdut acel campionat aşa cum l-am pierdut, ştiţi foarte bine, dar consider că am făcut rezultate bune.

Ăsta este un talent, să poţi să te adaptezi la FCSB", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

FCSB a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu tehnicianul Bogdan Andone cu privire la rezilierea contractului acestuia.

Conducerea tehnică va fi preluată, la următorul meci, cu Astra Giurgiu, de Vergil Andronache şi Dacian Nastai.

Bogdan Andone a condus echipa bucureşteană în şapte partide oficiale în acest sezon, înregistrând patru victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

Andone şi-a anunţat demisia de la FCSB, joi seară, după meciul cu Alaşkert, scor 2-3, din preliminariile Ligii Europa.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare