Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică şi-a ales favoritele de la Euro 2020: ”Am remarcat două echipe” | EXCLUSIV

Nicolae Dică şi-a ales favoritele de la Euro 2020: ”Am remarcat două echipe” | EXCLUSIV

EURO 2020

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Nicolae Dică a abordat mai multe subiecte, printre care şi Euro 2020.

Până acum, Euro 2020 a fost un turneu final spectaculos, cu surprize, drame şi fotbal magnific, iar câteva echipe s-au ridicat la un nivel mai ridicat decât altele. Deşi grupele nu sunt încă gata, favoritele competiţiei încep să se contureze, iar Nicolae Dică a dezvăluit pe cine vede cu şanse mari la titlu.

Secundul naţionalei a identificat două selecţionate pe care le vede deasupra nivelului competiţiei. Două dintre adversarele României de la Euro 2008 sunt favoritele lui Dică, Italia şi Franţa. Fostul ”tricolor” a explicat că jocul prestat de cele două i s-a părut de calitate şi că este de părere că una dintre ele se va impune la finalul turneului.

Nicolae Dică şi-a ales favoritele de la Euro 2020

”Am remarcat două echipe care sunt interesante şi cred că una dintre ele va câştiga acest Campionat European. Mă refer la Franţa şi la Italia, dar un plus pentru Italia pentru că eram învăţaţi cu Italia care să înceapă mai greu, să facă egal şi să câştige următoarele meciuri cu 1-0 şi pe parcusul meciurilor să capete încredere şi evoluţii mai bune.

Iată că acum Italia, în aceste două jocuri, ne-au uimit cu acest joc practicat, mi-au plăcut foarte mult, dar n-au întâlnit nici adversari prea puternici. Vom vedea ce se va întâmpla după ce vor ieşi din grupe, dar e o echipă interesantă care a reuşit să marcheze, să conducă 1-0 şi nu a făcut acel pas înapoi să se retragă şi au continuat stategia, să joace pe atac şi au reuşit să marcheze şi golul doi sau trei.

Franţa este o echipă foarte bună, cu nume uriaşe, cu jucători de la mijloc în sus foarte buni. Au cei 3 mijlocaşi centrali, jucători agresivi, cu personalitate, care recuperează multe mingi şi cei trei jucători din faţă cu viteză, combinativi, jucători foarte buni”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: euro 2020nicolae dicăitaliafranţa 

viewscnt
Articole similare