Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică şi Mihai Stoica au fost la Voluntari pentru a urmări cel mai în formă atacant din Liga I: "Sunt bucuros dacă se interesează de mine"

Nicolae Dică şi Mihai Stoica au fost la Voluntari pentru a urmări cel mai în formă atacant din Liga I: "Sunt bucuros dacă se interesează de mine"

Superliga

Comentarii

FC Voluntari şi Gaz Metan Mediaş au remizat în penultimul meci al etapei a doua din Liga I. La meci au asistat şi Nicolae Dică şi Mihai Stoica.

Oficialii celor de la FCSB au venit pentru a urmări la treabă unul dintre atacanţii care au impresionat în acest start de sezon. Carlos Fortes a fost adus de medieşeni de la Vizela, din ligile inferioare din Portugalia, şi a marcat deja două goluri în primele două etape din Liga I. Atacantul portughez a vorbit pentru Telekom Sport despre interesul celor de la FCSB.

"FCSB este un club mare în România. Ştiam din Portugalia. Sunt bucuros dacă se interesează de mine. Acum sunt concentrat, nu mă gândesc la asta. Sunt mulţumit la Gaz Metan, imi oferă condiţii bune" , a declarat Carlos Fortes pentru Telekom Sport.

"E devreme să vorbim despre aşa ceva. Să mai joace, să mai dea vreo 10 goluri, 20 de goluri, să iasă golgheter, să o ajute pe Gaz Metan să se claseze pe un loc cât mai bun, apoi să plece cât mai departe" , a spus antrenorul medieşenilor, Mihai Teja.

VIDEO cu cele două goluri marcate de Fortes în Liga I:

Afla mai multe despre: mihai stoicafc voluntarigaz metanmediasfortes 

viewscnt
Articole similare