Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, un car de nervi după eşecul cu Iaşi: ”Cei de la CFR vorbesc prea mult!” De ce l-a schimbat pe Budescu la pauză

Nicolae Dică, un car de nervi după eşecul cu Iaşi: ”Cei de la CFR vorbesc prea mult!” De ce l-a schimbat pe Budescu la pauză

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-a arătat foarte supărat pe atitudinea câtorva dintre jucătorii pe care i-a folosit cu CSM Poli Iaşi, meci pe care FCSB l-a pierdut cu 1-0. Antrenorul FCSB-ului a explicat şi motivul pentru care l-a schimbat pe Budescu.

FCSB a pierdut surprinzător la Iaşi şi CFR Cluj devine favorită clară la titlu. Nicolae Dică s-a declarat foarte deranjat de atitudinea jucătorilor, pe care îi acuză că se mulţumescu cu puţin. Antrenorul FCSB-ului l-a schimbat din nou la pauză pe Budescu - cel mai bun jucător din acest sezon - dar Dică spune că acesta nu i-a respectat indicaţiile:

”I-am spus să nu fie mereu pe linie cu Alibec, să stea mai în spate, să nu lase spaţii.. el a făcut altceva. Erau multe momente de joc în care trebuie să scoate mingea în margine, el a jucat în centru. Şi atunci am decis să-l schimb. N-am contat tot meciul, am făcut o partidă foarte proastă. N-am înţeles de ce. Cei de la Iaşi au fost mult mai motivaţi. Zici că cei de la Iaşi se băteau la titlu şi noi eram pe locul 6 şi am venit relaxaţi. Am dat cu piciorul la tot ceea ce am făcut bun”, a declarat Dică pentru Telekom Sport.

Antrenorul FCSB-ului spune că speră în continuare la titlu, deşi mai sunt două etape şi CFR are un punct avans. Pe de altă parte, Dică s-a arătat deranjat şi de presiunea pe care o pun cei de la CFR Cluj, prin declaraţiile pe care le fac:

”Mai avem şanse, sunt mai mici, dar eu încă mai cred în ele. Voi încerca să-i motivez pe jucători, pe cei care-şi doresc titlul. Pentru că am observat că sunt mulţi care se mulţumesc cu puţin. Încă nu realizează unde joacă şi când vor realiza, din păcate, probabil, va fi prea târziu.

Unii au zis că vom câştiga fluierând la Iaşi. N-a fost aşa, s-au dus vremurile alea de acum 25 de ani. M-au deranjat vorbele astea, pentru că noi am muncit foarte mult. Vorbesc mult cei de la CFR, nu mai vreau să intru în... sunt prea nervos acum.

După meci am aflat că cei de la CFR vor să-i plătească clauza lui Budescu... nu mă interesează ce spun ei”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicaliga 1fcsbcsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare