Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Grigore îl aşteaptă pe Şumudică la Rapid. Antrenorul giuleştenilor crede că fostul antrenor al lui Gaziantep este unul dintre cei mai buni: "Ar fi un mare plus"

Nicolae Grigore îl aşteaptă pe Şumudică la Rapid. Antrenorul giuleştenilor crede că fostul antrenor al lui Gaziantep este unul dintre cei mai buni: "Ar fi un mare plus"

Rapid

Comentarii

Nicolae Grigore a vorbit la o conferinţă de presă despre ceea ce se întâmplă în acest moment la Rapid, despre promovare şi transferuri, dar şi despre posibilitatea ca Şumudică să vină la giuleşteni.

Nicolae Grigore îl aşteaptă pe Şumudică la Rapid

Antrenorul celor de la Rapid îl aşteaptă pe Şumudică la Rapid cu braţele deschise. Grigore a vorbit la o conferinţă de presă, despre transferuri, promovare şi alte lucruri care se întâmplă pe la Rapid şi despre faptul că i-ar plăcea ca Şumi să li se alăture.

"Da s-au făcut transferuri foarte bune, jucători pe care eu i-am dorit foarte mult, au venit jucători cu experienţă, au venit şi jucători tineri cred că ne-am întărit, din punctul meu de vedere ne-am întărit.", a spus Nicolae Grigore despre transferurile făcute de Rapid..

"Consider că avem şanse la promovare, că avem prima şansă mi-e greu să estimez în momentul ăsta, e o situaţie, aşa cum vorbeam şi făceam referire la pregătire, e o situaţie şi pentru competiţie pentru tot ce înseamnă această pandemie cu jucători care pot să se infecteze şi pot să piardă două săptămâni am văzut echipe care au avut astfel de căderi.

"Va trebui să avem o constanţă şi nu doar în joc ci şi în responsabilizarea jucătorilor să stea liniştiţi şi să îi ţinem sănătoşi să nu îi pierdem pentru două săptămâni, pentru că două săptămâni pierdute nu înseamnă doar acele două săptămâni, înseamnă mult mai mult cât ei pierd din pregătire şi din tot ceea ce înseamnă perioada competiţională.

"Nu este mult mai ales că după aceea se ajunge în situaţia de a juca un play off în care joci de încă două ori cu acea echipă de pe primul loc care este Craiova în momentul acesta.", a mai spus Grigore legat de promovarea echipei.

"Am văzut ce s-a întâmplat, îmi pare rău de situaţia lui Şumi, totuşi cred că vedem cum a fost tratat în Turcia, cred că ar trebui să fim puţin mai uniţi noi românii faţă de reacţiile care sunt în jurul nostru, şi am văzut situaţia aceea cu Colţescu cum au fost atacaţi şi cum au fost puşi la zid şi acum am văzut acele jigniri de care a avut parte Şumi şi reacţiile sunt insignifiante din ceea ce vine dinspre noi, dinspre români, şi aici cred că este marele minus al nostru.

"Legat de Şumi sincer m-aş bucura să poată să vină şi să ajute, cu siguranţă ceea ce poate Şumi în momentul ăsta şi ar putea să aducă ar fi un mare plus, la Rapid nu se ţine cont de o persoană, oricine ar putea să vină să asigure promovarea va fi bine primit de orice rapidist şi inclusiv şi de mine. Şumi are o anumit cotă şi sunt convins că va merge la o echipă puternică.

"Îl aşteptăm cu mare drag pentru că Şumi totuşi reprezintă ceva pentru clubul ăsta, este în momentul ăsta unul dintre, şi nu ne ferim de cuvinte, unul dintre antrenorii foarte buni ai României, este rapidist, cu atât mai mult oricând va dori să vină, eu din orice postură îl voi primi cu braţele deshise.

"Ar putea de ce nu cred că ar putea să fie o problemă pentru absolut nimeni, Craiova în momentul ăsta este o forţă financiară, fotbalistică, un club care se bate să câştige campionatul şi o face de câţiva ani nu doar de anul acesta şi l-aş vedea.", a declarat antrenorul Rapidului despre Şumudică.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare