Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Păun a fost întrebat despre un potenţial transfer la FCSB. Ce a spus jucătorul lui Sepsi

Nicolae Păun a fost întrebat despre un potenţial transfer la FCSB. Ce a spus jucătorul lui Sepsi

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul în vârstă de 22 ani, Nicolae Păun, ar fi una dintre ţintele FCSB-ului din perioada de transferuri din această vară.

Becali a recunoscut public că fotbalitul este interesant, dar a precizat că Păun mai trebuie analizat până când FCSB va face o ofertă concretă pentru el. Sepsi a remizat în meciul de la Argeş, scor 1-1, iar după meci, mijlocaşul a fost întrebat dacă ar dori să facă pasul la echipa bucureşteană. 

”Normal, fiecare se gândeşte să facă un pas înainte, dar acum sunt aici şi vreau să muncesc pentru a-mi câştiga locul de titular”, a declarat Nicolae Păun.

În ultimul meci al anului, Sepsi va juca contra FCSB-ului, iar Nicolae Păun îşi doreşte ca echipa lui să obţină cele 3 puncte. 

”Sper să obţinem un rezultat pozitiv, cele trei puncte, dacă se poate. Vom avea şi suporterii cu noi, vom încerca să obţinem victoria. Nu pot să spun dacă va fi o ambiţie în plus”, a transmis Nicolae Păun.

Declaraţiile lui Becali despre Nicolae Păun

”E un jucător interesant şi mie îmi place de el. Îl mai studiez. Nu a intrat încă pe lista de transferuri, nu e o chestiune certă. Dacă era aşa, spuneam că îl vreau şi negociem. Încă îl studiem”, a spus Gigi Becali, la PRO X. 

Afla mai multe despre: fcsb-sepsi-păun 

viewscnt
Articole similare