Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Robu îl ameninţă pe Ionuţ Popa: ”Trebuie să dea tonul schimbării! Iar dacă nu-l dă, va fi schimbat chiar dânsul”

Nicolae Robu îl ameninţă pe Ionuţ Popa: ”Trebuie să dea tonul schimbării! Iar dacă nu-l dă, va fi schimbat chiar dânsul”

Superliga

Comentarii

Ionuţ Popa este nemulţumit de faptul că autorităţile locale din Timişoara nu vor să bage mai mulţi bani în echipa de fotbal deşi legislaţia le permite acest lucru, după ce legea sportului a fost modificată şi nu s-a ferit la nicio conferinţă de presă să acuze acest lucru, ceea ce l-a făcut pe Nicolae Robu sa-i transmită un advertisment.

Robu a postat un mesaj pe Facebook prin care îl avertizează pe Popa că riscă să fie demis dacă nu va da tonul schimbării la echipă.

”Dar oricâte merite are dl profesor Ionuţ Popa la această echipă -şi are merite enorme şi eu îl preţuiesc pt ele, doar eu l-am vrut, l-am adus şi l-am susţinut!-, dânsul trebuie să înţeleagă că DÂNSUL trebuie să dea tonul schimbării! Iar dacă nu-l dă, cu toată prietenia, va fi schimbat chiar dânsul, pt că niciun antrenor, niciunde în lume, nu e păstrat pe post în lipsa rezultatelor! 

1). În primul rând, dl Ionuţ Popa trebuie să renunţe la discursul plângăcios de dinainte şi de după meciuri! De ce?
Pt că nu se poate face performanţă într-un climat de neîncredere în forţele proprii, de blazare, de lamentare permanentă! Ba că n-avem lot, ba că n-avem bani, ba că n-avem noroc, ba că ne fură arbitrii! Până una alta, la ora actuală, restanţele salariale sunt de doar o lună şi avem de primit de la Ligă 220000 de euro, lotul e acelaşi cu care am învins CFR Cluj -ceea ce nicio altă echipă n-a reuşit!-, am învins Dinamo, am făcut egal cu Viitorul etc., făcând 17 puncte în primele 10 etape şi doar 1 punct în ultimele 4 !

2). În al doilea rând, jucătorii trebuie să se pregătească mult mai bine, la toate capitolele! Potenţial au, sunt buni, dar trebuie mult mai multă muncă! Şi trebuie DETERMINARE! ÎNCREDERE ŞI DETERMINARE! Este inadmisibil să vezi că niciun jucător nu este în stare să execute bine o lovitură liberă, ca să vin cu un singur exemplu! Dacă după antrenamente, 2-3 jucători ar sta zilnic o oră-două să exerseze execuţia de lovituri libere, sunt convins că alta ar fi situaţia!

3). În al treilea rând, se impune promovarea juniorilor Clubului! Avem copii excepţionali, ei trebuie jucaţi! Nu doar luaţi la antrenamente, ci jucaţi meci de meci, timp semnificativ, cu toată încrederea! Am văzut cu toţii ce fac în teren Z, Y, Z. Nu-i nominalizez, deocamdată. Au cum să joace mai prost ca ei juniorii noştri cei mai buni?! Mă îndoiesc!

În încheiere:
Eu am încredere în continuare în Ionuţ Popa şi în jucători! Ştiu că toţi pot! Aştept, atunci, acea schimbare de mentalitate, de atitudine, de la toţi! Schimbarea din plângăcioşi blazaţi în luptători învingători!

P.S.
În privinţa banilor: garantez eu, eu care am asigurat în permanenţă peste 90% din fondurile cu care Clubul a funcţionat din 2012 până în prezent, că nu vor fi probleme! ACS Poli este echipa comunităţii timişorene, timişene, bănăţene şi nu va fi lăsată de către aceasta să moară! Asum eu asta, ca polist pur sânge”
, a fost mesajul postat de Nicolae Robu pe un site de socializare.


”Bianconi e mult sub nivelul Ligii 1. Nu ştiu dacă a fost ultima şansă... dacă n-am altul.... eu a trebuie să improvizez. Ciucur fundaş. Bocşan a trebuit să-l bag acolo şi aţi văzut ce mi-a făcut. Bianconi vârf. Nu e uşor, dar ne plângem trecem peste ele şi încercăm, încercăm să evităm retrogradarea. Am mai spus acum 1 lună că dacă nu aducem, e pericol cu retrogradarea. Mulţi au râs. Cum să spui.... eu am văzut atâta fotbal la viaţa mea.

Şi dacă mă dă afară, mă dă afară, ce să fac aşa e situaţia. Eu nu am contract până în vară. Când am caştigat 5 meciuri la rând atunci nu suna mesageria... acum când pierzi 2-3 meciuri la rând... Nu e problema mea asta”, decara Ionuţ Popa la conferinţa de presă, după meciul pe care echipa sa l-a disputat cu Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: nicolae robuionuţ popatimisoara,  

viewscnt
Articole similare