Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Robu s-a ales cu patru copci şi cu un ochi învineţit: ”Din nefericire, am păţit-o luni seara!” Ce s-a întâmplat cu susţinătorul lui ACS Poli

Nicolae Robu s-a ales cu patru copci şi cu un ochi învineţit: ”Din nefericire, am păţit-o luni seara!” Ce s-a întâmplat cu susţinătorul lui ACS Poli

Diverse

Comentarii

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a avut parte de un incident mai puţin plăcut. În timpul unui meci pe care-l juca împreunp cu prietenii, edilul s-a ales cu arcada spartă şi ochiul stâng i s-a învineţit.

Controversatul primar al Timişoarei este un mare fan al fotbalului. El este cel care a insistat pentru finanţarea lui ACS Poli, iar în timpul liber joacă fotbal alături de prieteni. La ultimul meci a avut însă parte de un incident care i-a lăsat urme. Robu a ţinut să le explice timişorenilor motivul pentru care are ochiul stâng vânăt şi patru copci la arcadă:

”Ca să lămurim din start lucrurile, pentru cei care nu aţi mai fost în contact cu mine în această săptămână, am nişte ornamente pe faţă. Sunt de la ultimul joc de fotbal pe care l-am avut luni seara şi nicidecum de la întâlnirile pe care le-am avut în timpul săptămânii cu cetăţenii pe teme fierbinţi, e adevărat, precum demolarea garajelor. Acolo, lucrurile au decurs frumos, amiabil, în bună înţelegere. Şi la fotbal, de altfel, dar la fotbal se mai întâmplă accidente şi, din nefericire, luni seara am păţit-o şi m-am ales cu patru copci la arcadă, pe care mi-au spart-o, şi cu alte răni.

La fotbal se mai întâmplă accidente şi, din nefericire, luni seara am păţit-o şi m-am ales cu patru copci la arcadă, pe care mi-am spart-o, şi cu alte răni. Nu o să fiu apt de joc încă, aşa că voi face o pauză. Accidentându-mă, evident că nu am mai putut să continui jocul. S-a oprit toată lumea când m-am accidentat. Când se sparge arcada, ştiţi ce se întâmplă, e o sângerare abundentă şi n-am reuşit să dau decât patru goluri până la momentul acela. Nu mi-am făcut norma de zece. A fost un sabotaj făcut prin nepregătirea corespunzătoare a suprafeţei de joc”, a explicat Robu, citat de Liga2.ro.

Afla mai multe despre: nicolae robupoli timisoara 

viewscnt
Articole similare