Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu a pus punctul pe i după umilinţa din Spania: "Oricât de talentat ai fi, dacă nu eşti dispus să te sacrifici, nu poţi avea rezultate"

Nicolae Stanciu a pus punctul pe i după umilinţa din Spania: "Oricât de talentat ai fi, dacă nu eşti dispus să te sacrifici, nu poţi avea rezultate"

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul Nicolae Stanciu a declarat, luni seară, că este foarte greu să vorbească după eşecul cu Spania, subliniind că "tricolorii" nu vor avea nicio scuză dacă nu se califică la CE2020 din Liga Naţiunilor.

"Este foarte greu, nu-mi găsesc cuvintele. Indiferent că jucăm cu Spania sau cu orice alt adversar de calibru, 5-0 este un scor mare şi nu mai e nimic de zis. Acum e nevoie de multă muncă şi să facem ce nu am făcut până acum. Dacă nu alergăm 90 de minute şi dacă nu luptăm pentru fiecare minge, tot degeaba. Când vii la naţională, echipa primează. Nu contează cine marchează sau dă o pasă de gol, contează toţi să tragem la aceeaşi căruţă. Oricât de talentaţi am fi, dacă nu eşti dispus să te sacrifici, nu poţi avea rezultate. Mai avem o şansă să mergem la Euro şi dacă nu reuşim să ne calificăm de acolo, nu avem nicio scuză. Au fost zile grele, tensionate, noi ştim deja decizia lui Cosmin Contra. Dacă va pleca, nu ne rămâne decât să-i mulţumim pentru ce a făcut pentru noi şi să ne calificăm la Euro şi pentru dânsul", a declarat Stanciu la Pro TV.

Spania - România 5-0

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia, din martie 2010. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etapa trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Tricolorii se mai pot califica la Euro-2020 dacă, în martie, vor câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare