Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu ar putea ieşi din planurile echipei naţionale după transferul în China: ”Aici va fi problema” | EXCLUSIV

Nicolae Stanciu ar putea ieşi din planurile echipei naţionale după transferul în China: ”Aici va fi problema” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Dică a dezvăluit de ce ar putea Nicolae Stanciu să iasă din planurile echipei naţionale după transferul în China.

Nicolae Stanciu este unul dintre fotbaliştii cei mai experimentaţi rămaşi în echipa naţională şi este vicecăpitanul ”tricolorilor”, după Vlad Chiricheş.

Marţi, transferul său în China a fost oficializat, iar fostul fotbalist al Slaviei Praga este nevoit să se mute la mii de kilometri de casă.

Plecarea sa la Wuhan Three Towns FC ar putea fi dăunătoarea pentru echipa naţională însă, a dezvăluit Nicolae Dică.

Din pricina distanţei pe care ar trebui să o bată, atât la dus cât şi la întorc, nu ar fi benefică nici pentru Nicolae Stanciu, nici pentru selecţionata României.

Stafful echipei naţionale s-a mai lovit de această problemă şi când Alex Mitriţă ajunsese la Al-Ahli şi nu mai fusese convocat din cauza distanţei, dar şi din cauza nivelului mai scăzut al ligii.

Nicolae Stanciu ar putea ieşi din planurile echipei naţionale după transferul în China

Mi se pare că a ratat doar o acţiune, cu Covid parcă. E vorba de nivel... nu s-ar pune problema să fie prea scăzut nivelul, problema ar fi de fus orar, ştiu ce am păţit cu Mitriţă când era în America.

Jucând la cinci zile sau la o săptămână, avea nevoie de patru-cinci zile să îşi revină. Făcea două zile pe drum, dacă juca duminică sau luni era foarte greu.

Dacă jucai trei meciuri, poate să îl ai apt pentru al treilea meci. E distanţă mare, aici va fi problema, cu fusul orar.

E un jucător important al echipei naţionale, cu personailitate, cu valoare arătată şi cred că va fi chemat în continuare.

Gândirea noastră era că dacă joacă în campionatul din Arabia Saudită, e nivel mai scăzut şi nu poate juca la naţionlă.

Şi în China poate fi, dar cred că va veni. Poate va rata primul joc. Nu poţi să pui jucătorii să joace trei meciuri în nouă zile”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare