Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, dezarmat după partida cu Suedia: "M-am simţit neputincios, la fel şi colegii mei"

Nicolae Stanciu, dezarmat după partida cu Suedia: "M-am simţit neputincios, la fel şi colegii mei"

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a fost unul dintre cei mai şterşi jucători ai naţionalei lui Cosmin Contra, în partida României cu Suedia, scor 0-2. Total diferit de cel pe care suporterii "tricolorilor" îl aşteptau, metronomul celor de la Slavia, din meciul cu Barcelona din Liga Campionilor. Cele două evoluţii n-au avut nicio aseămănare.

Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a apărut resemnat la interviurile de după meciul pierdut contra Suediei, 0-2, nemulţumit vizibil de ce se întâmplă la echipa naţională, faţă de ceea ce trăieşte la echipa de club. Semn că relaţia dintre fotbalist şi Cosmin Contra nu este una dintre cele mai bune, mai ales acum când calificarea s-a ratat şi stăm doar la mâna rezultatelor. Mai precis, Slovenia nu trebuie să învingă în Polonia, marţi, 19 noiembrie. 

"Normal că suntem trişti, dezamăgiţi că nu am putut să ne bucurăm fanii. Nu ştiu dacă am avut o ocazie mare de gol. Ei au fost mai buni şi au arătat că merită să fie la Euro. Probabil a părut că au câştigat meciul foarte uşor. Cred că ne-a lipsit agresivitatea, un presing mult mai avansant, dar nu mai are rost să vorbim după meci. Nu mai avem ce să analizam sau să refacem până la meciul cu Spania. Ne mai rămâne doar şansa de baraj. Este adevărat că sunt dezarmat. Din teren, m-am simţit neputincios, precum colegii mei. Vom vedea ce va fi pe viitor. Nu ştiu, dacă vom trece de Scoţia vom avea o finală cu Norvegia sau Serbia, mult mai grea decât cealaltă finală, dintre Ungaria şi Israel. Se pare că ceea ce fac la club, este total diferit faţă de ce fac la echipa naţională. Şi mie mi-e greu să gândesc ce se va întâmpla. Vom vedea", a declarat Nicolae Stanciu, după meci, la PRO TV.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare