Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, moment de sinceritate: ”Mi-a trecut prin cap să renunţ la naţională!"

Nicolae Stanciu, moment de sinceritate: ”Mi-a trecut prin cap să renunţ la naţională!"

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Stanciu (28 de ani) a recunoscut că a avut în timpul carierei un moment când s-a gândit să renunţe la echipa naţională.

Nicolae Stanciu, moment de sinceritate: ”M-am gândit să renunţ la naţională!"

Nicolae Stanciu e unul dintre cei mai în formă tricolori şi a devenit indispensabil campioanei Cehiei, Slavia Praga. Ajuns în urmă cu doi ani de la Al Ahli, în schimbul sumei de 4 milioane de euro, fostul mijlocaş al FCSB-ului a impresionat în echipa lui Jindrich Trpisovsky şi a atras atenţia multor cluburi. 

Stanciu nu lipseşte în ultima perioadă de la naţională. Dar mijlocaşul n-a uitat de episodul când a vrut să renunţe la naţionala României!  

"E vorba despre un moment din timpul mandatului domnului Cosmin Contra. Eu jucam atunci în fotbalul arab şi multe voci îl criticau pe el pentru că nu aş merita să fiu convocat din acel campionat. Pe de altă parte, mă criticau pe mine pentru ce arătam. Îmi părea extrem de rău că primeşte domnul Contra acest val negativ.

Îmi părea rău că se mută tot valul asupra echipei naţionale, că era toată discuţia pornită de la mine. Erau atacuri din toate părţile. Dacă aş mai fi rămas în fotbalul de acolo, la nivel de club, poate ar fi fost posibil să renunţ, mi-a trecut prin minte", a spus Nicolae Stanciu, conform Playsport.

  • 101 meciuri, 24 de goluri şi 23 de pase decisive sunt cifrele lui Stanciu la campioana Cehiei. 

Anamaria Prodan anunţă că Nicolae Stanciu se transferă de la Slavia Praga

În vară, tricolorul a fost aproape de transferul la Galatasaray, care a înaintat oferta spre Slavia Praga. Deşi mutarea a picat, impresarul lui Nicolae Stanciu a dat de înţeles că jucătorul se va transfera în următoarea perioadă de mercato. 

"El a avut foarte multe oferte şi în perioada trecută, doar că preţurile nu au fost cele dorite. Dar eu cred că el acum va pleca", a declarat Anamaria Prodan, recent.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuechipa nationalacosmin contra 

viewscnt
Articole similare