Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la Galatasaray! Preşedintele Slaviei: ”A fost o dezamăgire”. Critici dure la adresa reprezentanţilor românului

Nicolae Stanciu nu mai ajunge la Galatasaray! Preşedintele Slaviei: ”A fost o dezamăgire”. Critici dure la adresa reprezentanţilor românului

Stranieri

Comentarii

Negocierile dintre Slavia Praga şi Galatasaray pentru Nicolae Stanciu au picat definitiv, după ce cluburile nu au reuşit să se înţeleagă asupra sumei de transfer.

Nicuşor Stanciu a fost dorit insistent de Galatasaray, însă transferul său în Turcia a picat după o neînţelegere între cluburi. Formaţia condusă de Fatih Terim nu a fost dispusă să ofere suma de transfer dorită de cehi, astfel că ”tricolorul” va rămâne la Praga.

Preşedintele Slaviei a dat vina pe reprezentanţii lui Stanciu pentru întreaga situaţie. Aceştia ar fi informat clubul ceh că oferta Galatei pentru Stanciu s-ar putea ridica la opt milioane de euro, însă turcii au pornit negocierile de la patru milioane şi nu au fost dispuşi să îşi crească prea mult propunerea.

Stanciu este reprezentat de firma SPOCS Global Sport, prin Ana-Maria Prodan. Aceasta a intermediat şi mutările sale la Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli şi Slavia Praga.

Nicuşor Stanciu nu mai ajunge la Galatasaray!

”Am ajuns la un acord, cu ceilalţi conducători ai clubului, ca Nicolae să rămână la Slavia. Îmi pare rău pentru modul în care au decurs negocierile. Nu îmi place şi îi voi critica pe agenţii jucătorului.

Dacă nu ne-ar fi spus că suma transferului va fi în jur de opt milioane de euro, nu am fi început deloc o discuţie cu un posibil cumpărător. Prima ofertă a fost de patru milioane de euro, ceea ce a fost un şoc. A fost o dezamăgire pentru noi şi pentru toată atmosfera creată în jurul acestei mutări.

Nicolae este un jucător providenţial pentru noi, este foarte important ţinând cont de ambiţiile pe care le avem. Este cel mai bun jucător din Cehia pe postul său. Cred că vom găsi o soluţie comună pentru ceea ce se va întâmpla pe viitor”, a dezvăluit preşedintele Slaviei, Jaroslav Tvrdik, conform idnes.cz.

De când a revenit în Cehia, Stanciu a devenit unul dintre cei mai buni jucători din campionat. Desemnat cel mai bun străin din prima ligă cehă în ultima stagiune, Stanciu are şi două titluri şi o Cupă alături de Slavia. În cele 85 de partide disputate pentru campioana Cehiei, internaţionalul român a reuşit să contribuie 20 de goluri şi 20 de pase decisive.

Afla mai multe despre: nicuşor stanciustanciu galataslavia pragagalatasaraytransfer stanciu 

viewscnt
Articole similare