Experiențe împreună.
You are here:

Nicolae Stanciu pleacă de la Slavia Praga! Informaţie de ultim moment despre tricolorul aflat în cel mai bun moment în Cehia

Nicolae Stanciu pleacă de la Slavia Praga! Informaţie de ultim moment despre tricolorul aflat în cel mai bun moment în Cehia

Stranieri

Comentarii

Agenta de jucători, Anamaria Prodan, a anunţat că Nicolae Stanciu, unul dintre fotbaliştii pe care-i reprezintă, ar urma să plece de la Slavia Praga. După ce a ratat transferul în vară, tricolorul se poate transfera în următoarea perioadă de marcato, în iarnă.

Nicolae Stanciu e unul dintre cei mai în formă tricolori şi a devenit indispensabil campioanei Cehiei, Slavia Praga. Ajuns în urmă cu doi ani de la Al Ahli, în schimbul sumei de 4 milioane de euro, fostul mijlocaş al FCSB-ului a impresionat în echipa lui Jindrich Trpisovsky şi a atras atenţia multor cluburi. 

Anamaria Prodan anunţă că Nicolae Stanciu se transferă de la Slavia Praga

În vară, tricolorul a fost aproape de transferul la Galatasaray, care a înaintat oferta spre Slavia Praga. Deşi mutarea a picat, impresarul lui Nicolae Stanciu a dat de înţeles că jucătorul se va transfera în următoarea perioadă de mercato. 

"El a avut foarte multe oferte şi în perioada trecută, doar că preţurile nu au fost cele dorite. Dar eu cred că el acum va pleca", a declarat Anamaria Prodan, care a vorbit şi despre problemele pe care le are atunci când încearcă să-i vândă pe fotbaliştii români: "Sunt ciudată în fotbal, pentru că sunt femeie. Încă ne luptăm să am un cuvânt greu de spus. E foarte dificil acum. Fotbalul românesc trece printr-o perioadă grea şi va ajunge cumva, mai ales cu pandemia, mai jos. Nimeni nu mai plăteşte pentru jucătorii români mulţi bani. Nu avem infrastructură, sunt multe lucruri care te dau jos de pe piedestal înainte să te urci. Eu continui, am agenţia mea, am partenerii mei şi ne-am unit cei mai buni agenţi din Europa în această. Tocmai, din acest motiv, am foarte mulţi jucători străini în portofoliu", a mai spus agenta.  

Giovanni Becali, detalii din interior despre transferul ratat al lui Stanciu la Galatasaray

În august, imediat după ce fotbalistul naţionalei României a ratat plecarea la Istanbul, unde ulterior au ajuns Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, Ioan Becali a dezvăluit câteva informaţii despre tranzacţia pe care o pregătise Galatasaray. 

Giovanni Becali are legături puternice la multipla campioană a Turciei şi i-a acuzat pe reprezentanţii lui Nicolae Stanciu că au minţit în privinţa transferului, stârnind, de asemenea, furia oficialilor de la Galatasaray, după ce aceştia au lansat oferta de transfer. 

  • 101 meciuri, 24 de goluri şi 23 de pase decisive sunt cifrele lui Stanciu la campioana Cehiei. 

 

viewscnt
Articole similare