Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu, prima reacţie după revenirea în Europa. Motivul pentru care a plecat de la arabi după doar şase luni

Nicolae Stanciu, prima reacţie după revenirea în Europa. Motivul pentru care a plecat de la arabi după doar şase luni
Comentarii

Noul jucător al echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a dezvăluit motivul pentru care a decis să revină în fotbalul european.

"Da, să fiu sincer (n.r. întrebat dacă experienţa din Arabia Saudită a fost diferită faţă de cele din Europa). De aceea am decis să mă întorc (n.r. - în Europa). Şi le mulţumesc celor de la Slavia pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o. Mi-am dorit cu adevărat să revin în Europa. Nu spun că a fost o greşeală că m-am dus în Arabia Saudită, dar acum sunt fericit aici. Fiecare experienţă anterioară m-a ajutat să devin jucătorul care sunt azi.

Sincer, ce m-a motivat cel mai tare a fost dorinţa clubului Slavia de a mă transfera de la Al Ahli. Am aflat de interesul Slaviei la finalul sezonului. În timpul pauzei pricinuite de meciurile echipelor naţionale, speram ca transferul să se realizeze, pentru că ştiam că Slavia mă vrea cu adevărat. A fost fantastic pentru mine", a declarat Stanciu, într-un interviu acordat site-ului campioanei Cehiei.

Conform presei din Cehia, Slavia Praga va plăti 4 milioane de euro în schimbul lui Nicolae Stanciu. Suma e mai mică decât cea vehiculată iniţial, însă chiar şi aşa reprezintă un nou record pentru fotbalul ceh.

Vechiul record era deţinut tot de internaţionalul român, prin transferul de la Anderlecht la Sparta Praga, pentru puţin peste 3 milioane de euro.

Clubul ceh a confirmat transferul prin intermediul unui anunţ făcut pe Twitter. Cehii îl tratează pe Stanciu ca pe un supererou din benzi desenate. Internaţionalul român a semnat pe patru ani şi se va alătura echipei în stagiul de pregătire din Austria.

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare