Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Stanciu schimbă echipa. Transfer exotic pentru român: "Întotdeauna este nebunia asta"

Nicolae Stanciu schimbă echipa. Transfer exotic pentru român: "Întotdeauna este nebunia asta"

Stranieri

Comentarii

Anamaria Prodan, agentul lui Nicolae Stanciu, a anunţat că îi caută echipă lui Nicolae Stanciu. Internaţionalul român ar putea ajunge în MLS. Starul Slaviei Praga a fost dorit de Galatasaray în vară, însă cele două cluburi n-au ajuns la un acord în ceea ce priveşte suma de transfer.

Nicolae Stanciu schimbă echipa. Transfer exotic pentru român: "Întotdeauna este nebunia asta"

Stanciu e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Slavia Praga, dar n-a reuşit să facă pasul la Galatasaray, în vară, când a fost dorit de formaţia turcă. În cele din urmă, Galata i-a luat pe Moruţan şi Cicâldău, iar Stanciu a rămas pe loc, dar nu pare că nu pentru prea mult timp.

Agentul său, Anamaria Prodan, a anunţat îi caută echipă internaţionalului român, care şi-ar dori să ajungă să joace în MLS, campionatul din SUA.

„Mă chinui să îl mut, trebuie altă destinaţie, nu ştiu, vreau undeva în America, în partea aia. El îşi doreşte în America. Întotdeauna este nebunia asta, dacă nu ajungi la Real Madrid, la nivelul ăsta uriaş şi e foarte greu, trebuie să gândeşti cumva: 'câţi ani poate un jucător de fotbal să fie în formă?' Te accidentezi într-o oră, trebuie să ai grijă de bani, să strângi urgent.

În MLS aţi văzut pe ce bani s-au cumpărat jucători şi ce salarii au început să dea. MLS-ul va fi în foarte scurt timp un paradis pentru manageri şi jucători”, a spus Ana Maria Reghecamp, conform sport.ro.

Nicolae Stanciu a marcat de patru ori şi a livrat patru pase de gol în 18 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: anamaria prodanstanciuechipa 

viewscnt
Articole similare