Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu: ”Decizia de a pleca a fost mea”. Cum a privit calificarea cu emoţii în finala barajului

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu: ”Decizia de a pleca a fost mea”. Cum a privit calificarea cu emoţii în finala barajului

FC U Craiova

Comentarii

Antrenorul formaţiei U Craiova 1948, Nicolo Napoli (61 de ani), a tras concluziile după meciul câştigat dramatic de echipa sa în faţa celor de la FC Voluntari, la penalty-uri.

U Craiova 1948 a învins-o pe FC Voluntari, scor 5-4 (3-3), după lovituri de la 11 metri, în semifinala barajului de calificare în Conference League. Craiovenii au avut 3-0 şi au fost egalaţi în ultimele douăzeci de minute.

În semifinala barajului pentru Conference League, la Craiova, gazdele au deschis scorul în minutul 36, la o fază în care Bauza l-a lansat pe Chiţu, Matricardi a încercat să degajeze din faţa acestuia, însă balonul s-a lovit de Chiţu şi a deviat în poartă.

Gazdele au majorat scorul în minutul 60, când Baeten a şutat din afara careului, portarul Mihai Popa a gafat şi balonul a intrat în plasă.

După numai două minute Chiţu a reuşit dubla din pasa lui Bauza şi meciul părea încheiat la 3-0, dar Aliji a dat semnalul revenirii oaspeţilor cu un şut năprasnic, în minutul 78.

În minutul 82, Helder Tavares a şutat la poarta craiovenilor, iar Danny Henriques a blocat balonul cu ambele mâini, arbitrul Horaţiu Feşnic dictând penalty pentru oaspeţi.

La aceeaşi fază a fost eliminat şi Aliji, el primind al doilea cartonaş galben. Sigurjonsson a transformat lovitura de pedeapsă, iar în minutul 90+7 acelaşi Sigurjonsson a executat un corner şi Dumiter a marcat golul egalizator cu o lovitură de cap, trimiţând partida în prelungiri.

În cele două reprize de prelungiri nu s-a mai întâmplat nimic şi s-a ajuns la loviturile de departajare.

Pentru FC Voluntari au marcat Sigurjonsson, Răduţ, Matricardi şi Dumiter. Armaş şi Paz au trimis în bară.

De partea cealaltă, Duarte, Baeten, Sidibe, Zanfir şi George Ganea au înscris pentru U Craiova 1948.

Astfel, oltenii merg mai departe, urmând să mai joace un meci cu ocupanta locului 3 din play-off, Universitatea Craiova sau CFR Cluj, pentru a stabili ultima echipă românească din Conference League.

Nicolo Napoli, mesaj pentru Adrian Mititelu: ”Decizia de a pleca a fost mea”. Cum a privit calificarea cu emoţii în finala barajului

La finalul meciului de pe ”Ion Oblemenco”, Nicolo Napoli a vorbit despre jocul echipei sale şi a precizat că a fost dorinţa lui de a nu mai continua şi din vară la cârma formaţiei din Bănie.

”La fotbal nu e nimic asigurat până ce arbitrul fluieră finalul. Felicit băieţii, prima repriză a fost foarte bună, dar în repriza a doua nu am jucat foarte bine. Am ajuns la penalty-uri, important este că am câştigat noi.

De la 3-0 s-a făcut 3-3, e normal ca fotbaliştii să cadă mental. Important este că ne-am descurcat bine la penalty-uri şi am câştigat.

(n.r. despre schimbarea lui Bauza) A avut probleme la nivel fizic. Important e că echipa a mers bine şi am câştigat. Efortul important e că am câştigat şi acum urmează un alt meci. 

Nu regret nimic, decizia (n.r. de a pleca) a fost a mea. Când termin campionatul aici, plec acasă. Acum mă gândesc să plec la familie, la nepoţei”, a declarat Napoli, după meci.

Afla mai multe despre: u craiova 1948nicolo napolimititelu 

viewscnt
Articole similare