Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli s-a enervat la finalul partidei cu Viitorul: ”Nu ştiu dacă merg la Giurgiu. Mă dau la o parte şi plec acasă!”

Nicolo Napoli s-a enervat la finalul partidei cu Viitorul: ”Nu ştiu dacă merg la Giurgiu. Mă dau la o parte şi plec acasă!”

CSM Poli Iași

Comentarii

FC Viitorul a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Poli Iaşi, în etapa a patra a play-out-ului Ligii I.


”Nu meritam să pierdem cu 3-0. Sunt şanse de a ajunge la baraj” a spus italianul Nicolo Napoli, la finalul partidei.

Tehnicianul Iaşiului a anunţat că se gândeşte să plece de la formaţia sa: ”Acum ma gândesc că e posibil să plec, cum se termină campionatul. Nu ştiu, mă gândesc (n.r dacă merge la Giurgiu, cu echipa). Trebuie să fiu sincer. Problemele din această săptămână, ce s-a întâmplat cu autocarul, care a fost vandalizat de suporteri, că scrie toată lumea că i-am dat afară pe Calcan. Nu se poate, nu se poate. Sunt lcurui care nu sunt adevărate. Că eu l-am dat afară pe preparatorul fizic italian/ Eu? De ce? Preparatorul a vrut să plece. A fost cu noi, a lucrat o lună şi jumătate cu echipa, a fost aici cu noi. De ce l-aş fi dat eu afară? Mă dau la o parte şi plec acasă.” a reacţionat Napoli.

Italianul l-a atacat şi pe Andreias Calcan: ”A fost ridicol. Deja am vorbit mult de Calcan, nu mă interesează pe mine ce zice Calcan” a tunat Napoli. 

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare