Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli se întoarce în Liga I. Italianul s-a înţeles cu Poli Iaşi şi e aşteptat în România: "Fac tot posibilul să salvez echipa de la retrogradare"

Nicolo Napoli se întoarce în Liga I. Italianul s-a înţeles cu Poli Iaşi şi e aşteptat în România: "Fac tot posibilul să salvez echipa de la retrogradare"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi şi-a găsit antrenor, după demiterea lui Andrei Cristea. Nicolo Napoli este alesul conducerii clubului, iar acum italianul este aşteptat să vină în România, la jumătatea acestei săptămâni, pentru a semna şi contractul cu moldovenii.

La doar cinci luni de la plecarea de la FC U Craiova 1948, liderul din Liga a II-a, Nicolo Napoli se întoarce în fotbalul românesc. Italianul de 59 de ani a ajuns la un acord verbal cu oficialii lui Poli Iaşi, echipă pe care a mai antrenat-o timp de doi ani, din octombrie 2014 până în octombrie 2016.

"Am ajuns la un acord cu Poli Iaşi, aştept biletul de avion şi miecuri seară sau joi dimineaţă sunt la Iaşi. Vin cu inima deschisă şi voi face tot posibilul să salvez echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

Cu Andrei Cristea pe banca tehnică, moldovenii au cedat meciurile de pe propriul teren, scor 2-3, cu Astra Giurgiu, şi 0-2, cu FC Voluntari. De altfel, la o săptămână de la demiterea antrenorului, Poli Iaşi a pierdut şi meciul din deplasarea de la FC Argeş, scor 1-2, iar acum are 11 meciuri consecutive fără victorie, dintre care 10 au fost înfrângeri, fiind pe ultimul loc în Liga I, cu 16 puncte obţinute în cele 25 de etape disputate.

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare