Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolo Napoli, un antrenor fericit: "Putem câştiga multe meciuri sezonul acesta" Reacţia italianului după ce echipa sa a spulberat Rapidul

Nicolo Napoli, un antrenor fericit: "Putem câştiga multe meciuri sezonul acesta" Reacţia italianului după ce echipa sa a spulberat Rapidul

Liga 2

Comentarii

Formaţia U Craiova 1948 a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii a 2-a.

La finalul victoriei incredibile obţinute în faţa Rapidului, antrenorul Nicolo Napoli şi-a felicitat echipa: "Felicit băieţii, că am făcut un meci foarte bun.  Am meritat această victorie" a spus Napoli, la final.

Italianul a mărturisit că nu se simte ameninţat de contestatari: "Nu mă interesează pe mine contestatarii. Eu sunt aici să încerc să-mi fac treaba cât mai bine, cu Craiova"

"Toate meciurile sunt grele, toată echipa încearcă să câştige meciurile, dar eu vreau ca băieţii să facă un joc bun în fiecare meci. Cred că avem posibilitatea de a câştiga multe meicuri în acest campionat." a mai spus italianul, după victoria categorică obţinuta în faţa Rapidului.

Formaţia U Craiova 1948 a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii a 2-a. Golurile au fost înscrise de Diallo ‘7, Negru ’22, Bălan ‘45+2, ’74 şi Răducanu ’50.
 

Afla mai multe despre: nicolo napoli 

viewscnt
Articole similare