Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nicu Ţiganu' a sărit la el la bătaie şi l-a dat afară” Claudiu Vaişcovici şi povestea întâlnirii cu Ilie Hagiu + Primul interes al lui Dinamo

”Nicu Ţiganu' a sărit la el la bătaie şi l-a dat afară” Claudiu Vaişcovici şi povestea întâlnirii cu Ilie Hagiu + Primul interes al lui Dinamo

Top Interviuri

Comentarii

Prezent în cadrul emisiunii TOP INTERVIURI, Claudiu Vaişcovici a rememorat momentul întâlniri cu Ilie Hagiu, omul care l-a adus la Dunărea Galaţi, echipă ce activa în Divizia A, în 1984.

”Jucam la inteprindere, era Cupa 1 Mai, 23 august, cum erau la vremea aia. Şi inteprinderea avusese şi echipă de fotbal cu ani în urmă şi şeful meu direct era fostul antrenor al echipei, nea Matei şi marea majoritatea a fotbaliştilor care jucaseră un an de zile prin Divizia C şi în rest în judeţeană cum era, jucase echipa, erau la mecanicul şef acolo, unde eram şi eu. Inginerul şef fusese căpitanul echipei, când juca echipa acasă, inginerul Cârlan, Dumnezeu să-l odihnească, când juca echipa acasă juca vârf de atac, când juca în deplasare era libero.

Şi acolo avea un ţigan la el în secţie, Nicu Ţiganul îi spunea şi a venit d vreo două ori beat şi a sărit la el şi l-a dat afară.

Şi el a plecat la Apolo, la inteprinderea Apolo, acolo cu săpunuri, detergenţi. Şi inteprinderea asta voia să-şi facă o echipă cu preşedintele de la sindicat de acolo şi trebuia să îl convingă pe preşedintele de la partid şi pe doamna directoare.

A făcut o echipă şi Nicu a spus, că acolo nu erau fotbalişti, a spus aduc eu vreo 8-10 inşi şi ne-a adus pe noi de la IMH şi am jucat cu o echipă, Victoria TC, care dădea barajul pentru Divizia C. Şi acolo m-a văzut antrenorul de la ei, Ilie Hagiu, fostul portar al Galaţiului şi m-a văzut jucând şi mi-a propus să vin să joc. Şi i-am zis că dacă promovează în Divizia C să vină să mă caute. Au promovat, m-a găsit la inteprindere acolo. I-am spus că eu am fost legitimat, a zis că nu e problemă, au trecut doi ani de zile, te relegitimăm la Galaţi. Aşa era”, a povestit Claudiu Vaişcovici.

Afla mai multe despre: claudiu vaiscovici 

viewscnt
Articole similare