Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niculae salută promovarea lui Dănciulescu la Dinamo: "Ştie exact ce trebuie, a trecut prin toate etapele!" Mesaj de susţinere şi pentru Lupescu

Niculae salută promovarea lui Dănciulescu la Dinamo: "Ştie exact ce trebuie, a trecut prin toate etapele!" Mesaj de susţinere şi pentru Lupescugalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Marius Niculae a jucat alături de foştii săi colegi de la Dinamo într-o gală amicală organizată la Ploieşti de preşedintele-jucător al Petrolului, Daniel Chiriţă.

Printre colegii lui Niculae s-au numărat şi Ionel Dănciulescu, proaspăt numit în funcţia de director general al lui Dinamo, şi Ionuţ Lupescu, candidat la funcţia de preşedinte al FRF, iar "Săgeată" a avut numai cuvinte de laudă pentru cei doi.

"Dănciulescu a jucat mai pe fund, am văzut. Nu prea vine în faţă, acum de când s-a retras la birou stă mai mult jos. E un lucru bun (n.r. numirea sa ca director general). Danciu este de mult timp la Dinamo, ştie exact, a trecut prin toate etapele, ca jucător, ca antrenor foarte puţin, ca director sportiv. Acum eu zic că e cea mai bună alegere pe care puteau să o facă.

Eu lucrez de un an de zile ca impresar, caut jucători de valoare, în special tineri, de genul celui pe care l-am adus (n.r. la Dinamo, pe Marco Ehmann). E român născut în Germania", a declarat Marius Niculae.



Fostul atacant a comentat şi candidatura lui Ionuţ Lupescu pentru funcţia de preşedinte al FRF.

"Eu l-am avut pe Lupescu coleg şi îl respect foarte mult. Am crescut lângă el, îl ştiu ca om, eu zic că e cel mai indicat să fie preşedintele FRF. A lucrat şi la FRF înainte, ne-a reprezentat cu succes la UEFA, ceea ce nu e uşor în ziua de azi, ca român, şi ar trebui să fie viitorul preşedinte al FRF", a mai spus Niculae.
 

Afla mai multe despre: marius niculaedanciulesculupescu 

viewscnt
Articole similare