Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niculescu începe să-şi facă griji pentru retrogradare şi cere victorie cu Dinamo: ”Nu avem timp de regrete!”

Niculescu începe să-şi facă griji pentru retrogradare şi cere victorie cu Dinamo: ”Nu avem timp de regrete!”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari nu reuşeşte să-şi revină şi a pierdut şi meciul cu FC Botoşani, scor 1-0. Claudiu Niculescu speră că jucătorii îşi vor reveni chiar din etapa următoare, cu Dinamo.

FC Voluntari a avut un sezon slab până acum şi începe să-şi facă griji pentru retrogradare. Claudiu Niculescu şi-a găsit cu greu cuvintele, dar speră că elevii săi îi vor face o bucurie chiar la meciul cu echipa sa de suflet, Dinamo:

”Am suferit în această seară foarte mult. Ştiam că ne apucă un meci foarte greu, un meci încrâncenat. Ei (n.r. FC Botoşani) formează un grup puternic. Au fost la un pas de play-off şi sunt în semifinalele Cupei României. Din păcate, nu am putut să le punem mai multe probleme, pentru că puteam să facem acest lucru. Regretele sunt de prisos, supărarea este mare. Nu mai avem voie să pierdem puncte în special în meciurile de acasă, pentru că lupta în subsolul clasamentului s-a strâns foarte mult. Nu mă gândesc la Dinamo, mă gândesc la echipa mea. Trebuie să ridicăm privirea din pământ pentru că nu avem timp de regrete”, a declarat Claudiu Niculescu pentru Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a rămas cu 18 puncte, cu doar 4 în plus faţă de locul care merge la barajul pentru menţinerea în Liga 1. Gaz Metan are însă un meci în minus.

Afla mai multe despre: fc voluntarifc botosaniliga 1claudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare