Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Niculescu trage un semnal de alarmă: "E ruşinos. Încă se hrănesc cu trofeele de anul trecut". Ce spune despre o eventuală demisie

Niculescu trage un semnal de alarmă: "E ruşinos. Încă se hrănesc cu trofeele de anul trecut". Ce spune despre o eventuală demisie

Fotbal

Comentarii

Problemele sunt din ce în ce mai mari la Voluntari după înfrângerea din meciul cu Dinamo, scor 2-4. Ilfovenii au câştigat un singur punct în ultimele patru etape, iar acum încep să-şi planurile pentru salvarea de la retrogradare.

"Achim este un jucător tânăr şi e normal să greşească. Din punct de vedere moral, era căzut încă de la pauză. Eu am încercat să-i încurajez, dar s-au văzut şi absenţele celor patru jucători. Îmi găsesc foarte greu cuvintele, supărarea este mare, pentru că este un rezultat ruşinos, umilitor. Dacă nu făceam acele cadouri, cred că nu era un meci atât de dezechilibrat. Cred că am fi putut scoate cel puţin un punct. Greşelile se plătesc, mai ales în faţa lui Dinamo, echipă care are jucători foarte buni în lot.

Jucătorii mei încă se hrănesc cu acele trofee câştigate anul trecut, iar asta nu e bine. Trebuie să revină cu picioarele pe pământ, le-am spus acest lucru, pentru că acum am intrat şi noi în hora retrogradării. Trebuie acum să discut cu conducerea clubului, dacă se va considera că trebuie să plec, nu va fi niciun fel de problemă. Vom vedea zilele viitoare. Eu am resurse să le redau moralul jucătorilor mei. Iată că după ce ne-am bucurat anul trecut, pe vremea asta, acum trăim şi momente dificile. Aşa este în fotbal. Sunt convins că această echipă poate fi redresată" , a declarat antrenorul lui FC Voluntari, Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: fc voluntaridinamoclaudiu niculesculiga 1play out 

viewscnt
Articole similare