Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu a anunţat în direct că a fost convocat la naţională! Fundaşul nu este singurul de la Craiova care a fost solicitat de Edi Iordănescu

Nicuşor Bancu a anunţat în direct că a fost convocat la naţională! Fundaşul nu este singurul de la Craiova care a fost solicitat de Edi Iordănescu
Comentarii

FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa CS Universitatea Craiova, în primul meci al etapei a II-a a play-off-ului Ligii 1.

Nicuşor Bancu a anunţat în direct că a fost convocat la naţională

Acestea sunt primele puncte pierdute de olteni după şapte victorii la rând. La finalul meciului, Nicuşor Bancu a vorbit despre rezultat şi a dezvăluit că a fost selecţionat de Edi Iordănescu la echipa naţională. De asemenea, fotbalistul nu este singurul de la Craiova care a primit convocare. Liga 1 va lua pauză pentru că urmează meciurile naţionalei. 

”Cred că ne-am bătut singuri în această seară, fază de la primul gol, autogol, al doilea, neatenţie la corner. În loc să stăm în marcaj, ne-am retras în poartă şi al treilea, o pasă greşită şi au scăpat 3 contra portarului. Greu să facem ceva. Au făcut un meci foarte bun cei de la Voluntari, noi nu ne-am descurcat aşa bine astăzi. 

Suntem tot acolo, chiar dacă am luat bătaie. Vine pauza naţionalei şi sper să revenim, vin şi cei accidentaţi şi sper să ne revenim. Eu o să continui la naţională, clubul a primit convocarea mea şi o să merg acolo.

Sperăm cu domnul Edi să facem o treabă mult mai bună. Şi data trecută am fost aproape cu Radoi, mi-a părut rău, dar sper să reuşim să ne calificam cu noul selecţioner. Nu pot să spun cine va veni la lot, veţi vedea. Nu doar eu am primit convocarea, nu pot să spun. O să aflaţi când vor fi convocările puse”, a spus Nicuşor Bancu, la finalul meciului. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 34, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 24, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: craiova-nicuşor bancu-echipa naţională 

viewscnt
Articole similare