Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu, desfiinţat de Ionel Ganea în urma meciului cu Macedonia de Nord: ”Ziceai că e de la circulaţie”. Ce spune despre partida cu Germania

Nicuşor Bancu, desfiinţat de Ionel Ganea în urma meciului cu Macedonia de Nord: ”Ziceai că e de la circulaţie”. Ce spune despre partida cu Germania

Echipa națională

Comentarii

Ionel Ganea a discutat despre echipa naţională în urma victoriei cu Macedonia de Nord. Fostul internaţional român a dat de pământ cu Bancu şi a explicat ce trebuie să facă România pentru a avea o şansă în faţa Germaniei.

Ionel Ganea nu a fost prea impresionat de prestaţia României în faţa Macedoniei de Nord. În ciuda rezultatului pozitiv, selecţionata noastră a fost la un pas de a îşi bate joc de toată munca depusă, iar Ganea aminteşte că o echipă mai valoroasă va pedepsi mai aspru astfel de greşeli.

”Cu Germania va fi foarte greu, iar jucătorii trebuie să se concentreze foarte bine sau mai mult de cât au făcut-o în meciul cu Macedonia. Cu Germania nu ai câştigat decât când îi vezi în autocar. Eu aş da un exemplu: am jucat un amical cu ei pe Giuleşti şi le-am dat 5-1. Ei l-au tratat mai cu indiferenţă, noi l-am tratat serios şi le-am dat-o”, a spus Ganea, pentru Look Sport.

Nicuşor Bancu, desfiinţat de Ionel Ganea

În plus, fostul internaţional român l-a luat în vizor pe Nicuşor Bancu, pe care îl ironizează pentru plasamentul şi gesticulările de la golul egalizator.

”Din ce am văzut, fundaşii nu comunică foarte bine. La golul 2, Bancu ziceai că e de la circulaţie. Dacă făcea un pic pasul mai în faţă, era pe linie cu fundaşii centrali şi ar fi fost ofsaid. Stă în spate, dar problema e că mai şi ridică mâna, ziceai că e de la circulaţie. Aici e vorba de o fracţiune de secundă, părerea mea e că Mirel ar trebui să mai lucreze la partea asta, defensivă”, a mai adăugat fostul jucător al Rapidului, pentru GSP.

VIDEO | Conferinţă de presă Mirel Rădoi, după România - Macedonia de Nord 3-2

Afla mai multe despre: românianicuşor bancuionel ganeacalificări mondialechipa naţională 

viewscnt
Articole similare