Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu, despre plecarea de la U Craiova! Mihai Rotaru a făcut un gest rar întâlnit: "Îmi dă drumul, indiferent câţi bani ia în schimb"

Nicuşor Bancu, despre plecarea de la U Craiova! Mihai Rotaru a făcut un gest rar întâlnit: "Îmi dă drumul, indiferent câţi bani ia în schimb"

Superliga

Comentarii

Fundaşul stânga al lui U Craiova, Nicuşor Bancu, a obţinut o promisiune importantă din partea lui Mihai Rotaru. Fundaşul stânga poate pleca de la echipă, indiferent de suma pe care o obţin oltenii.

Bancu joacă pentru U Craiova din 2014 şi este unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei. Fundaşul stânga are liber de la Mihai Rotaru să plece, dacă va veni o ofertă: „Domnul Rotaru mi-a promis că-mi dă drumul, indiferent câţi bani ia în schimb, dacă primesc o ofertă tentantă financiar pentru mine", a declarat fundaşul stânga pentru Oltenia TV.

Pentru moment, Bancu nu are o ofertă şi se declară fericit la U Craiova: "Nu mă mai gândesc la plecare. Dacă o fi să apară ceva, bine. Dacă nu, eu sunt fericit şi la Craiova".

De asemenea, internaţionalul român a dezvăluit că a făcut sacrificii pentru a ajunge în Liga 1. În sezonul 2011-2012, când juca pentru FC Olt Slatina, în liga a doua, lucra în paralel şi-n construcţii. „Nu-mi ajungeau banii şi mă duceam şi pe şantier. Am fost vreo trei săptămâni şi am câştigat 500 de lei. Cu jumătate din ei le-am plătit părinţilor o rată la bancă şi de restul le-am făcut cinste prietenilor, cum se obişnuieşte la primul salariu", a adăugat Bancu. 

 

Afla mai multe despre: nicusor bancu 

viewscnt
Articole similare