Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicuşor Bancu şi Universitatea Craiova ochesc titlul în următorul sezon: ”Ne dorim cu toţii. Sperăm anul acesta să spargem cheaţa”

Nicuşor Bancu şi Universitatea Craiova ochesc titlul în următorul sezon: ”Ne dorim cu toţii. Sperăm anul acesta să spargem cheaţa”
Comentarii

Într-un interviu oferit pentru contul oficial de Facebook al Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu a discutat despre obiectivele oltenilor pentru noul sezon.

Universitatea Craiova este o prezenţă în partea de sus a clasamentului Ligii 1 de ani buni, însă formaţia din Bănie nu a reuşit să pună din nou mâna pe titlu, de la revenirea în prima divizie. Oltenii au trecut pe lângă titlu în 2020, când o victorie cu CFR în ultima etapă le-ar fi asigurat campionatul, însă aceştia au pierdut.

În sezonul de abia încheiat, şansele jucătorilor pregătiţi de Ouzounidis s-au năruit în play-off, în urma unor rezultate dezamăgitoare cu Sepsi şi Botoşani. Astfel că înaintea noului sezon, fotbaliştii Craiovei îşi doresc să câştige titlul, pentru a îl readuce în Bănie după 31 de ani. Însă, înainte de aceasta, oltenii vor disputa Supercupa în faţa CFR-ului, partidă în care jucătorii din Bănie caută o ”revanşă”.

Nicuşor Bancu şi Universitatea Craiova ochesc titlul în următorul sezon

”Pot să zic că e şi o revanşă, dar nu se compară cu cea de a câştiga campionatul. Cum a fost cea de anul trecut, e un trofeu, cu toţii vrem să-l câştigăm, atât noi, cât şi cei de la CFR. Zic că pornim cu prima şansă, chiar dacă ei sunt campioni, ştiu ce putem, ne-am pregătit foarte bine aici şi dacă tratăm meciul serios şi dăm 100%, putem să-l câştigăm.

Prima etapă jucăm acasă, pornim ca favoriţi, dar nu se compară, chiar dacă joci acasă, nu eşti învingător 100%. Trebuie să tratăm meciul serios, am mai avut surprize şi anul trecut cu FC Argeş. Sperăm să începem cu bine prima etapă, că e cel mai important.

Ne dorim cu toţii să câştigăm campionatul, anul trecut am fost aproape, anul acesta am dezamăgit în ultimele etape, aveam o şansă foarte mare. Sperăm ca anul acesta să spargem gheaţa, să nu vorbim doar, să demonstrăm pe teren. Sper să nu-i dezamăgim anul acesta şi să caştigăm doua trofee, dacă nu campionatul, că e cel mai important”, a declarat Nicuşor Bancu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiovanicuşor bancucraiova cfrsupercupa româniei 

viewscnt
Articole similare