Experiențe împreună.
You are here:

Nicuşor Dan, anunţ de ultimă oră despre CSM Bucureşti. Ce se întâmplă cu echipa de handbal după ce a ieşit primar

Nicuşor Dan, anunţ de ultimă oră despre CSM Bucureşti. Ce se întâmplă cu echipa de handbal după ce a ieşit primar

Handbal

Comentarii

Nicuşor Dan, primarul general al Municipiului Bucureşti, a susţinut vineri o conferinţă de presă în care a vorbit şi despre soarta echipei de handbal, clubul finanţiat de primăria Bucureşti.

Planul noului primar este clar. Nicuşor Dan vrea să atragă investitor privaţi la echipă, însă acest lucru se va întâmpla abia de anul viitor, atunci când va fi făcută o analiză. Până la vară, situaţia echipei rămâne neschimbată. 

„CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiţie europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.
 
Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta... Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem.
 
Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management şi cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela", a declarat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

viewscnt
Articole similare
Cauzele mortii lui Maradona. Ce au descoperit doctorii la autopsie